erkek arkadaşıma özel ders vereceğim buradan bi fantezi çıkar mı sizce hakxjsjs?

ne yapsam da teaselesem:d

1. Atla kafasına gelir gelmez. Bunu da ben mi söyleyeyim

4 kasım 2021 12:08

2. A2 evet süslü

4 kasım 2021 12:11

3. Yani para alacaksanız "teaselemek" hoş olmaz bence. Hatta tuhaf/yanlış olur. Birlikte ders çalışsanız ya da ona ders çalışırsanız neyse.

4 kasım 2021 12:23

4. Asya bir kerelik olmayacak ki 10 tane dersin birinde yapabilirim bu yanlış falan olmaz sevgilimi tanıyorum, o da böyle şeylere açık aramızda şakası dönüyor devamlı

4 kasım 2021 12:27

5. erkek arkadaşına anlattığın dersten para isteyecek kadar ne yaşadın ya bu kadar mı yokluktasınız

4 kasım 2021 12:30

6. Ya özür dilerim. ben soruyu teaselesem mi? gibi algıladım. Sizi yargılıyor gibi olmuş kusura bakmayın.

4 kasım 2021 12:30

7. Sorun değil Asya süslüm <3

A4 neden emeğimin karşılığını almayayım mı sırf sevgilim diye? Ayrıca ben istemesem kendi zorla verir sadece seviye tespit sınavı yaptım diye yemeğe götürdü beni

4 kasım 2021 12:32

8. emeğinin karşılığı mı dlfkdlkg şunu çocuk sana yapıyor olsa "erkek arkadaşım paragöz galiba çok soğudum kızlar ne düşünüyorsunuz altı üstü ders anlatacak?" diye soru açardın altında da erkek arkadaşını linçlettirirdin. sevgilinin ona ettiğin yardım için sana para vermeye okey olması da ayrı garip, demek ki o da senin için bir iyilik yapsa "emeğinin karşılığını" aynen böyle isteyecek :d

ıy valla ağız kokunuz buraya kadar geldi hadi bye

4 kasım 2021 13:36

9. Hahahahhhahahahah siz kafayı yemişsiniz :d askım gelip de linçlettirmeme gerek yok o asla öyle bi şey yapmaz zaten 🥰 ayrıca ben öğrenciyim o çalışıyor tabii ki de verecek <3

4 kasım 2021 13:39

10. A4 bu arada bi konuda yaranı kaşıdım sanırım prdn :(