erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz. ilk tanıştığımızda bazı hareketleri bana gay olabileceğini düşündürttü. sonra birlikte olmaya başladık?

bazen gülüşlerinde, ellerini kollarını kullanışında acaba mı diye düşünür halde buldum kendimi. bir de cinsellik esnasında inlerken sesini çok inceltiyor sanki kadın inlemesi gibi geliyor kulağıma ya da ben abartıyorum ama sanmıyorum. :/ neyse bunlarından ardından biz  cinsel olarak bazı problemler yaşamaya başladık. kondom kullanınca sertleşme sorunu gibi. ya da ben oral yaparken sertleşme sorunu oluyor arada. bu arada çok sigara kahve tüketen birisi. ve spor da yapmıyordu. buna da bağlanabilir belki de.  ben bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim doktora gitti, psikolojik dedi doktor klasik. hap vermiş bi süre kullan diye. ancak sorun şu ki ben artık soğudum cinsellikten. sanki bütün bunlardan sonra hevesli değilim gibi. ayrıca kendisi evlilik planları yapıyor benimle. ancak ben emin değilim hala.. bir de erkek arkadaş grubu bu konu üzerinden çok espri yapıyor kendisine, onlara gülüyor ve anlatıyor bana vs. kendisi 1.90 boyunda ve iri biri, öyle bi ses çıkıyor olması gülerken değişik gülüyor olmasına da şaşırıyorum. bi gariplik var gibi geliyor. ama çözemiyorum.. siz olsanız ne yapardınız? çok seviyorum kendisini bu arada, çok iyi anlaşıp sohbet eder, eğleniriz. anlayışlı insanlarız ikimiz de, gül gibi geçinip gidiyoruz. ama bi kere aklıma takıldı işte :/ özellikle cinsellik esnasında o sesi duyunca tamamen soğuyorum o an :(

1. Yine cinsel hayatınız varmış, ben 2 örnek biliyorum, biri yakın arkadaşımın kuzeni, ünide tanışıp sevgili oluyorlar, adam sınıftaki erkeklere sakın o kıza yaklaşmayın diyor, el ele turulma dışında bir temasları olmuyor evleniyorlar ve evlendikten sorma da cinsel hayatları olmuyor. Kız fark ediyor ki adamın başka bir hayatı var, başka bir erkekle sevgili ve kadınla evliliği de paravan olsun diye yapmış, kirayı, faturaları, marketi herşeyi kadın ödüyor, en sonunda boşanma davası açtı ve bekater raporu sunarak. Diğer bir örnek de benim arkadaşım kız dünyalar güzeli bir mimar, evleniyorlar ve adam gay ve ailesine çevresine paravan bir evlilik yapıyor, kız da bışanuyor ve şuan çok iyi bir eşi ve çocuğu var. İlki hiç şüphelenmemiş ama ikincisinin aklına gelmiş ama kondurmamış hiç. Nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum biseksüel de olabilir ama gayse ve oaravan birşeyler yaşıyorsa ağzına kürekle vurmalık

3 şubat 2022 15:29

2. süslü ya of bende bir soru açtım biseksüel mi diye hahaha. yalnız değilmişim. Bende hareketlerinden kıllandım ve çok kafa dengiyiz yani aşırı rahatım yanında ama bir mimiği bi hareketi filan konuşması beni baya kıl etti ne bileyim içime bi şüphe düştü anlamadığım bir şekilde soruyu okuyunca daha da şüpheye düştüm yani. Eski sevgililerinden filan bahsetti mi mesela size hiç

3 şubat 2022 15:34

3. Evlilik planı yapıyor diyorsunuz neden gay olsa böyle bir şey istesin ki? Bana tamamen psikolojik kaynaklı geldi bu ses inceltme meselesi. Uzmani değilim alanin ama ses inceltme kalinlastirma gibi şeylerin psikolojide bir manası var. Kalk psikoloğa git demeyin ama çift terapisi istiyorum birbirimizi daha iyi anlayabilmek ve sağlam adımlar atmak için falan deyin

3 şubat 2022 15:55

4. daha kötüsünü söyleyeyim; ben 2 yıllık eşimden şüpheleniyorum ama hiçbir şekilde ispatlayamıyorum. internet geçmişini sürekli siler, birine linkedin'de bakacaksa bile incognito mode'da bakar, telefonu zaten bir başlı başına bir gizem. sadece bir kez instagram'ında sürekli 1 okunmamış mesaj olmasını garipsemiştim ve bir erkekten gelen hal hatır sorma mesajıydı. çocuk bunun tüm fotoğraflarını beğenmiş instagram'da da (ignore edilmesine rağmen). sevgililik döneminde 6 ay hiç seks yapmadık. evde görüştüğümüz zamanlarda ultra miniler mi giymedim, film izleyelim ayağına uzanıp adama mı yaslanmadım, ne yaparsam yapayım hiçbir şey olmadı. öyle ki artık "herhalde beni friendzone'luyor" diye düşünüyordum. hatta beraber yurtdışına gideceğimizde o uçak biletlerini almıştı, ben de kalacak yeri ayarlayacaktım. adama "benimle aynı odada kalır mısın yoksa 2 oda mı alayım" diye sordum ve beraber uyuduğumuz ilk gece ben sevişmek isteyince, "bugün yol yorgunuyuz, yarın sevişsek olmaz mı?" dedi.

çok iyi anlaşıyoruz, çok uyumlu ve iyi biri ama seksteki bu soğukluğu beni sürekli tedirgin ediyor. içten içe benden bir çocuk yapıp tekmeyi basacağını düşünüyorum ve bu nedenle onun çocuk ısrarlarını da bertaraf etmeye çalışıyorum.

bir şey desem sen abartıyorsun, ben işte yoruluyorum, vb. bahaneler buluyor. haftada 1 gün (cumartesi sabahı) sevişiyoruz. geçen çekmecemde dildo bulmuş, o bile umrunda olmadı. sorgulamadı bile seks hayatımız yeterli gelmiyor olabilir mi diye.

3 şubat 2022 15:58

5. Ayy anonim 5 çok kötü bir durum bu. Bi arkadaşım da şüphelenmişti ve gaylerin kullandığını bi app varmış tinder gibi, oraya kaydolmuştu sürekli erkek arkadaşını takip ediyordu. Buldu mu nooldu bilmiyorum görüşmüyorum şuan kendisiyle. Çok çok şüpheniz varsa fake bi instagram hesabıyla mesaj mı atsanız deneseniz mi?

3 şubat 2022 16:02

6. Bu kadar şüphe varsa yüksek ihtimalle biseksüel olabilir, belki bir erkekten etkilendiği zamanlarda da cinsel yaşamınıza vuruyordur bu durum. Zor bir durum

3 şubat 2022 16:14

7. Süslüler inanın ben de konduramıyorum çünkü dışarıdan çok sert bi duruşu var aslında. Dışarıya karşı bana olduğu gibi değil, gülüşü vs. Benim yanımda farklı.

İnleme sesinden rahatsız oldum da diyemem nasıl diyeyim bence çok kötü hisseder kendini insan.

Evliliği çok istiyor. Bu bile acaba mı dedirtti paravan olaylarını daha önce duyduğum için.

Telefonu da gizli saklı değildir. Arada tatlı kıskançlıkları oluyor yakın erkek arkadaşlarımdan vs.

Bi kere instagramdan gelen mesajı göstermişti ilkokul sınıf arkadaşı hiç muhabbetleri olmayan çocuk mesaj atıyormuş ona. Garip şeyler yazıyormuş o da o çocuktan şüphelenmiş onu anlatmıştı mesajı göstermişti.

Bu arada cinselliği isteyen de o. İstemiyor gibi bi dueum yok. sadece bazı pozisyonlarda yapabiliyoruz boyu uzun oluşuna verdim ama benim arkadamda olduğu pozisyonu seviyor ben onun kucağındayken canı acıyormuş. Bilmiyorum bazı şeyler feminen geliyor işte..

Bi kere tartışmıştık sonra tartışmanın ateşiyle ben bişryler başlatmaya çalışmıştım sinirlenince olmuyomuş gördün mü dedi bana mesela. Nasıl olmaz ki ereksiyon, erekte olursun ve istemiyorsan yapmayalım bırak sinirliyim dersin. Onda tık yoktu. bu olaylardan sonra ben bi soğudum cinsellikten ve keyif alamıyorum şuan. Onun dışında seviyorum da çok. Gizlice mesaj atsam instagramdan ben olduğumu anlar diye korkuyorum çünkü kendisi öyle bi sektörde çalışıyor yıllardır, teknolojiyle ilgili

3 şubat 2022 16:19

8. Eski uzun süreli kız arkadaşından ayrılma sebebi; artık arkadaş gibiydik, aynı evde yaşamışlar, o şekilde bitirdik dedi. Bir de aldatılma gibi bi durumu olmuş sanırım tam bilmiyorum.

Benden hemen önceki kız arkadaşıyla ayrılma sebepleri de, o kız arkadaşı hemen evlenmek istiyormuş. beni bi kaçış olarak görüyordu aile evinde yaşadığı problemlerden dolayı, görüşebilmek için evlenmemiz gerekiyordu ama ben o şekilde evlenmek istemedim dedi. Babası çok katıymış vs.

ve bu arada daha önce 2-3 kere ayrılmak istedim her seferinde tekrar deneyelim diye benimle konuşma çabalarına girdi

3 şubat 2022 16:25

9. Çift terapisinde ikimizle aynı anda mı görüşüyor terapist? Ve cinsellik odaklı mı gitmemiz gerek bu durumda :/

3 şubat 2022 16:28

10. Cinsel terapiste gidebilirsiniz, evet ikinizle aynı anda görüşüyor, grup seansı yani. Çift terapisti de ay ı şekilde ama cinsel terapis daha uygun gibi size

3 şubat 2022 16:29