erkek arkadaşınız mesajlarınıza 24 saat cevap vermese naparsınız? 24 saat ortadan kaybolsa?

ve sizin merak ettiğinizi, bu durumdan rahatsız olduğunuzu bile bile. ben hiç böyle yapmıyorum. sizce nasıl bir tavır takınmalıyım. hiç bir zaman mesajlara dönmeyen kendimi iletişime kapatan biri olmadım, bana yapılanın aynısını yapmakta zorlanıyorum. bi akıl verin nolur

1. Ölüm hastalık harici erkek arkadaşım 24 saat mesajlarıma cevap vermezse artık o eski erkek arkadaşım olur.

10 mayıs 2021 11:55

2. Polisi ararım. Ortada bir suç var kesin.

10 mayıs 2021 11:55

3. 24 saat boyunca telefonunu asla eline almamış olması için önemli bi durum yaşamış olmalı. Ne olduğunu sorarım mantıklı bi açıklama beklerim, aklıma yatarsa bi daha yapmamasını rica ederim. Tekrarlamaya devam ediyosa ayrılırım.

10 mayıs 2021 11:56

4. Aşırı iyi bi açıklaması olması lazım telefonun bozulması veya komada olmak gibi. Telefonu bozulsa bile başka yerden ulaşması gerek aslında. Neyse saçma sapan bi şey yüzünden böyle yapıyorsa ben de onun mesajlarına aramalarına değil 24 saat 24 yıl dönmem güle güle.

10 mayıs 2021 11:58

5. Ben olmam rahatsız. Belli bir süre sonra endişelenmeye başlarım ama buradakiler gibi abartmam. insanların nefes almasına izin verin.

10 mayıs 2021 12:09

6. bence seni kendisinden soğutmak istiyor olabilir

10 mayıs 2021 12:12

7. Artık eski sevgilim olur. Öyle de oldu

Mantıklı bir açıklaması yoksa, telefonum kayboldu çalındı kaza yaptım vs. gibi kesinlikle masum düşünemem. Çünkü bu erkekler ayrılmak istiyolar ama ayrılamıyolar neden? çünkü ayrılan tarafın sen olmanı istiyorlar. muhtemelen sana mobbing uyguluyor şuan.

sorduğunda yoğunum işim var zırvalıklarına giriyo mu? evet 24 saat mesajlaşmak istemiyoruz zaten hepimizin işi gücü var herkes çok meşgul. sevdiğiniz insana zaman ayıramıyosanız salın gitsin de onu seven başka bi insanla tanışması kolaylaşsın

10 mayıs 2021 12:21

8. Soru sahibi erkek arkadaşınızın baş harfi K mi

10 mayıs 2021 14:53

9. 4 senelik sevgilim ayrılmamıza yakın 2 kez 12 şer saat asla bana ceval vermedi ulaşamadım.kavga ettik falan ama arkadaslarimlayken yazmak istemedim falan dedi. sonra 1 hafta 10 güne baska asiri sacma bi sebepten ayrıldık. 1 ay sürmedi evlendi.muhtemelen kız isteme ve nişan zamanlarında ulaşamadım :D şakasız.gerçek hikaye, keske trol olsaydım.

10 mayıs 2021 15:18

10. Bacım benim üniversitede hazırlıkta vardı böyle bir sevgilim, sonra aldatıldığımı öğrendim zaten. Yol yakınken sal gitsin

10 mayıs 2021 16:45