erkek arkadaşınız porno izlemek için telegramdan gruplara üye olsa ayrılır miydiniz?

cinel hayat yok. yaşlar 22, 3 yıllık ilişki. ben ayrıldım. doğru karar mi :/

1. Degil

17 şubat 2024 17:07

2. A1 sen olsan napardın süslü

17 şubat 2024 17:10

3. 3 yıllık ilişki cinsel hayat yok adam iyi dayanmış... sen de öyle. aseksüel değilseniz normal değil çünkü. ha telegram grubu bir garip ne gerek var anlamadım ama cinsel hayatı yoksa porno da mı izlemesin napsın?

17 şubat 2024 17:16

4. ayrıl tabii kendin gibi aseksüel ya da beklemeyi kendisi isteyen bir erkek bul. insanlara acı çektirme

17 şubat 2024 18:12

5. pornoya ulaşmanın bir vpn'e baktığı şu çağda bunun için telegram kullanması huylandırdı. telegram'da kadınlardan izinsiz çekilmiş sevişme görüntülerini veya çıplak fotoğrafları paylaşan erkekler olabiliyor. öyle biri değildir umarım :/

17 şubat 2024 19:33

6. Bence asıl sorun telegramdaki gruplara üye olup izlemesi.

17 şubat 2024 19:44

7. Porno izlemesi cinsel hayatsiz iliskide yine normal de telegram no ya. Gruplara üye olmak falan? Bu gruplar turkifsa tarzi gruplar çünkü. İnternetten acar isini görur kapatirsin

17 şubat 2024 19:49

8. ve eğer nude'larını veya gizlice çektiği sevişme görüntülerini telegram'a atarak diğer erkeklerle paylaşacak biri ise -ki olabilir, durum onu gösteriyor, normal bir insan pornoyu telegram'dan izlemez. orada kadından gizli çekilmiş pornolar olur en fazla- ss iyi ki bu adamla cinsel aktivitede bulunmamışsın. bakma sen "niye yatmadın" diye çemkirenlere, güvenilmez insanlar da var. büyük bela atlatmış olabilirsin. umarım çıplak foto da yollamamışsındır.

ayrıca bazı insanlar evlenmeden sevişmek istemeyebilir. istese bile hazır hissetmediğinden de sevişmemiş olabilir. bunlar çiftin arasında konuşup karar vereceği şeyler. bazı insanlar özel kişiyi, özel zamanı beklemeyi tercih edebilir ve bu tamamen okay.

17 şubat 2024 19:54

9. A5 suslu hiç cinsellik yaşamadık beni ifşalayacağı bir durum yok.

17 şubat 2024 20:00

10. Ne kadar salak tepkiler bunlar. Kadının kadına yaptığı düşmanlığa bak ya. Seviyor ama hazır hissetmiyor olabilir evliliği bekliyor olabilir insanlar gayet de cinselliğin dizginlendiği duygusal ilişkiler yürütebiliyordu şimdiye kadar son 10 senede ne oldu da tamamen dürtüsel istekler bu kadar ön plana çıktı bilmiyorum. O zaman uzak mesafe ilişkileriniz de gitsincinsellik yaşasın birileriyle.

17 şubat 2024 20:02