erkek arkadaşın gay olduğunu nasıl anlarım?

süslüler troll demeyin troll olmayı çok isterdim çok özele girmeden 5 aylık bi ilişkim var.erkek arkadaşımın daha önceki ilişkileride hep kadın.cinsel ilişki sırasında burada okuduğum şu testistlerle makat kısmının yalanmasını denedim gerçekten çıldırttı ama dahada alta in dedi inmedim tabii.parmağınla yapsanda hoşuma gider dedi ben ilk dalga geçiyor sandım dalgasına denedim.parmağın girsin falan dedi ve bunu her sevişmede söylüyor.kendinden geçtiği bi an da ki kendinden geçtiğinde dürüst olacağı için şu an erkek olsa yapsa sana dedim kızdı.bunu sadece sen yapınca zevk alıyorum erkeklerden zevk almıyorum dedi bilemedim yani daha önce başına gelen var mı?

1. Süslüm feridun abi olmayı çok isterdim ayrıntı vermek istemediğim için üstü kapalı yazdım ya erkek falan demeyin diye

4 mayıs 2021 13:19

2. Allah aşkına nesi troll söyler misiniz şu troll diye yemin ederim troll falan değilim ya

4 mayıs 2021 13:19

3. A4 süslüm bende araştırdım çoğu öyle diyor ama parmaklanmak istemesi çok tuhaf ya hadi o testistlerle olan bölge neysede

4 mayıs 2021 13:20

4. bazı erkekler heteroseksüel de olsa anal ilişkiden çok hoşlanıyor. bazı partnerlerim de benden böyle şeyler istiyorlardı ama bi şekilde gerçekleşmedi, fırsat olmadı. gay olduğundan değil de prostat orgazmı yaşadığı için zevk alıyor. kendisi de söylemiş zaten erkeklere yönelimi olmadığını. istersen özel bir günde olarak anal plug hediye edebilirsin; straponla da süpriz yapabilirsin eminim hoşuna gidecektir ama oyuncakların ilgisini çekip çekmediğini sormanda fayda var.

4 mayıs 2021 13:33

5. Erkek bir arkadaşım her erkeğin içinde gaylik olduğunu söylemişti bir ara. İlkokul, ortaokul anılarını anlatmıştı. Lisede hatta grup içinde mastürbasyon yaptıklarına şahit olmuş. Birlikte tuvalete gitmeleri, soyunma odalarında birbirlerinin vücutlarını görmek isteyip birbirlerine göstermeleri vs. Kadınlar arasında bu tür olayların erkeklerinki kadar yaygın olduğunu sanmıyorum. Yetiştirme tarzından da olabilir tabi. Sevgiliniz gay ise de birçok kişinin cinsel yönelimini bastırdığını düşünüyorum. Toplum bunu yaptırıyor. Yani olabilir süslü neden olmasın? Biseksüel olabilir belki de.

4 mayıs 2021 13:34

6. süslü, klitoral orgazm gibi düşün. başkası sana yapıyor olsa kadın veya erkek olmasının bir farkı yok. prostat orgazmı da aynı şekilde. bence de oyuncak hediye edebilirsin.

4 mayıs 2021 13:46

7. Anlattığınız şey gay olduğunu göstermez. Hem kadınlar hem erkekler cinsel yönelimlerinden bağımsız olarak anal bölgeden zevk alırlar bu bilimsel ve doğruluğu kanıtlanmış bir gerçek. Bir de pegging diye bir olay var mesela. Strapon takmış bir kadının bir erkekle anal penetrasyona girmesi. Bazı erkeklerin böyle bir fantazisi var ama heteroseksüeller mesela.

Çok az sevişiyoruz, sertleşme sorunu var falan deseniz (ki bunlar bile %100 gay olduğunu göstermez) belki anlarım ama anlattığınız şeyler bir kişinin cinsel yöneliminden bağımsız şeyler.

4 mayıs 2021 13:53

8. Benimki de memelerini yalatıyo içime kurt düştü bak

4 mayıs 2021 14:25

9. Süslü bizim aksimize erkeklerin bu bolgede prostatlari olduğu için gayet zevk alıyorlar. Hatta doktorlar muayene ederkdn bile orgazm olan hetero erkekler var :( Duymuş olabilir, merak etmis olabilir mastürbasyon esnasinda denemis zevk almış olabilir. Salt bu durum gay olduğu anlamina gelmiyor. Bosuna gay misin vs..deyip kotu hissettirmeyin bence kendisiyle ilgili. Aksine ben olumlu düşünürdüm, kendi isteklerini bana cekinmeden söyleyebiliyor diye.

4 mayıs 2021 15:05

10. bende anal bölgeye parmağımı hafifçe gezdiriyorum hemen boşalıyor çok etkili hatta elimi çekince biraz daha oyna diyor.hoşuna gidiyor mu diye sorduğumda biraz demişti süslü bence gay sanmayalım diye biraz falan diyorlar.

4 mayıs 2021 15:16