erkek arkadaşın iş yerine göndermek için yeni iş tebrik hediyesi, yenilebilir çiçek ya da başka birşey?

merhaba, erkek arkadaşım yarın yeni bir yerde iş başı yapacak ona birşey göndermek istiyorum. yani süre kısıtlı. o yüzden günlük gönderim yapabilecek güzel şık bir yer istiyorum. çok mıçmıç şeyleri sevmez. çiçeksepetinden yenilebilir bir şey göndereyim dedim ve sadece (link: https://www.ciceksepeti.com/mutlulugun-tadi-gulen-yuz-buyuk-kek-buketi-gr1000 bunu) beğenebildim ve onda bile tereddütlüyüm. masası var mı bilmiyoruz. önerileri olan? mümkünse mekan ismi de verebilirsinz yer ankara buarada. ankara içi gönderim yapabilecek yine bu tarz yenilebilir çiçek çikolata vs gibi bir şey olabilir

1. Suslu bu tarz şeylerdense ben kalici , salon bitkisi turu bir sey alirdim. Bu yenilebilir cicekler hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. Sagliksiz diyorlar

24 ekim 2021 12:48

2. Bendensana.com

Yeni iş , bebek, doğum günü vs için kurtarıcım. Çiçek sepetindeki vasatlık yok asla.

İstanbul'da güniçi teslimat seçeneği de mevcut bi bakarsınız.

24 ekim 2021 12:49

3. Ankarayı görmedim:( kargo olur ancak yine de aklınızda olsun burası

24 ekim 2021 12:50

4. Süslü çiçeksepetindeki yenilebilir olanlardan bana çok geldi ve onlar asla bitmiyor. Bence tatları da o kadar güzel değil o yüzden ben olsam böyle bir şey almam. Şık bir kalem ya da masa üstü 3lü yan yana çiçeklerden alıp, yanında güzel bir yerden çikolata yollardım.

24 ekim 2021 13:16

5. ayy benim erkek arkadaşım zinhar bitki sevmiyor ben de kendi paramı kazanmaya başlarsam bir jest yapmak istiyorum ama cross kalem falan alırım diye düşünüyordum hep. isimlik de hoş olabilir ama her yere gitmez belki.

24 ekim 2021 19:37

6. isimlik her yerde olmuyor evet :/ masaüstünde duracak kalıcı birşey olmasını ben de istedim ama birşey göndermek biraz geç aklıma geldi malesef. aynı gün ulaştırılabilecek ancak yiyecek birşey olabilir diye dşünmüştüm. yenilebilir çiçek kötü bi fiikir mi acaba ilk günden sosyalleşmesin :P

24 ekim 2021 22:24

7. Ben olsam ilk günden göndermezdim. Bi yerleşsin, az çok insanlarla tanışsın sonra çikolata gibi, bonny food gibi insanlarla paylaşarak iletişim kurabileceği bir şey seçin derim.

25 ekim 2021 08:31

8. Muhikuda kendi kutunuzu oluşturabiliyorsunuz ama ankarada değil bir gün geç gider :(

25 ekim 2021 10:01