erkek arkadaşa doğum günü hediyesi?

süslüler erkek arkadaşımın doğum gününe baya az kaldı, kendisi dümdüz bir erkektir hobileri aktiviteleri falan. takı seviyor baya bileklik özellikle ama erkek takılarına bu zamana kadar hiç bakmadığım için şu an güzel bir şey bulamadım. sadece takı değil her türlü öneriye açığım forma alıp geçmek istemiyorum biraz daha özenesim var ama aklıma da bir şey gelmedi maalesef

1. ay erkeğe hediye almak bir noktadan sonra çok zor :( ben şimdiye kadar klasik olup cüzdan, gömlek, sweatshirt aldım ilk doğum gününde de çok samimi değildik daha yeniydik sevdiğim bir kitabı alıp geçtim ama çok sevdi başucunda tutuyor. hafta içi doğum günü bu sefer de parfüm aldım parfümü bitmişti. maalesef bu erkek hediyesi konusunda iyi değilim hep klişelerden gitmişim kdkf ihtiyacı olan bir şey var mı süslüm? ya da bütçen nedir?

18 ağustos 2023 21:29

2. Ay ben forma alıp geçicem valla kombine de aldı giysin maça giderken. Dümdüz insanım

18 ağustos 2023 21:41

3. Bütçe olarak 2-3 bin liraya kadar okayim, bu italyan bilekliklerden mi alsam diye düşündüm süslüler kendime de alırım charm hediye ederiz birbirimize de zaman içinde kolay olur gibi. Parfüm yeni aldı kendisi geçenlerde o yğzden alamam, başka bir şey de gelmiyor aklıma :(

18 ağustos 2023 21:50

4. bluetooth kulaklık diyecektim çok hayat kolaylaştıran bir şey ama bütçeyi baya aşıyor. nomination'ı diyorsun süslü di mi? takar dersen olabilir kişiselleştirilebilir bir şey. ben tommy'nin erkek ürünlerini beğeniyorum mesela örnek vermek için (link: https://ty.gl/bdb0afwcmz şöyle ) spor şeyler takar mı? ya da güneş gözlüğü olabilir belki

18 ağustos 2023 21:58

5. Süslüm kulaklığı var, yoksa güzel bir hediye olurdu. Evet nominationları diyordum kendime de almaya niyetim vardı erkek arkadaşım takar diye düşünüyorum baya unisex bir takı. Az önce baktım bu linklediğiniz bilekliğe de bu arada :) hiç düşünülmemiş belli bir değerin üstünde diye alınıp çıkılmış bir hediye gibi geldi bu tarz bir bileklik bana süslüm ya o yüzden yanaşmadım. Nomination şu an için en iyi seçenek gibi kişisel bir tarafı da var bir tane harfli bir tane de sade kalpli bir charm alsam.

18 ağustos 2023 22:31

6. İlk hediyleerse sevdiği şeyler üzerinden gitmek her zaman mantıklı olmayabilir zevkine uymaz vs. Direkt spesifik beğendiği bir şey varsa onu alabilirsiniz. Ya da termos kulaklık vs gibi hayatını kolaylaştıracak bir şey olabilir.

19 ağustos 2023 09:42

7. termos, kulaklık, kaliteli bir cüzdan, lego (çok güzel spor arabalar var bayılıyor erkekler, spor yapıyorsa spor çantası veya suluk matara tarzı şeyler bakabilirsiniz. Instax olabilir mesela yeni çıkanları var fotoğraf makinesi gibi değil de telefondan istediğiniz fotoğrafları seçip direkt bastırabileceğiniz bir cihaz. Eğer Apple ürünleri kullanıyorsa şarj ünitesi olabilir.

19 ağustos 2023 11:06