1. selam süslüler sizlerle başımdan geçen olayı paylaşmak istiyorum. dün gece erkek arkadaşımın evine kalmaya gittim. arkadaşlarımızla otururken aynı anda hepimiz sigara içince odaya duman doldu ve camı açmak zorunda kaldık. o sırada erkek arkadaşım ve ben camın önündeki koltukta oturuyorduk ve cam tam benim hizamdaydı. gece bir sıraları olduğu için de hava epey serindi:/ tahmin edersiniz ki üşüttüm ve uyku moduna girdiğimizde karnıma korkunç gaz sancıları girdi :( ilk seferde kalkıp tuvalete gittim ve işimi hallettim ama gayet sesli bir şekilde çıkardım ve onun yanında yanlışlıkla kaçırma düşüncesi bile korkunç gelmeye başladı (ilişkimiz 2 yıllık,) yataktayken de sürekli sancılandım ama her defasında kalkıp tuvalete gidersem onu da uyutmazdım o yüzden sakin sakin uzanıp uyumamızı bekledim:/ nasıl olsa uyurken duymaz fark etmez falan diye düşündüm. sonrasında tam içim geçmişken tekrar gaz çıkardım ve yine sesliydi gözlerimi açtım yüzümü erkek arkadaşıma döndüm o da bana sarıldı (uyuduğunu sanıyordum çok utandım sesli olunca:((() sonrasında uyuduk. sabah henüz uyanmış ve yatakta uzanırken sevgilim de yanlışlıkla gaz çıkartıp utandı yanlışlıkla bişey oldu dedi :D ben tüm gece kendi adıma bunu düşünüp kendimi rahatlatmaya çalıştığım için sanki kırk gün kırk gece bu anı beklemiş gibi bişey olmaz insanlık hali ne olacak sanki canım dedim hemen sonrasında sanki hep bu anı beklemiş gibi bir hızla söyledim değil mi dedim ve beraber güldük falan.. olay bu şekildeydi. siz erkek arkadaşınızın yanında gaz çıkartıyor musunuz? erkek arkadaşım sizce duymuş mudur acaba? duyduysa bile benden huylanmış olabilir mi sizce? daha önce birbirimizin yanında gaz çıkarmamıştık ve ben biraz utandım insanlık hali olmasına rağmen:(
erkek arkadaşla uyurken yanlışlıkla gaz çıkarmak ve duymuş olma ihtimali?
- cevaplar
10 mart 2019 19:38