erkek arkadaşlarınızın tahrik olduğu şeyler neler?

açıkçası sabahki sorudan ilham aldım. soruyu çok beğenmiştim. hatta takip ediyordum ama sitedeki pek çok soru gibi onunda içine sçtılar. neyse size ilginç gelen de olur ilginç gelmeyen de olur. hadi bakalım süslüler merakla bekliyorum.

1. Ps. Erkek arkadaşlarınızın derken yanlış anlaşılmasın sjsjsjsjjs yani sevgilinizin

22 mart 2021 16:04

2. İlk ben yazayım arabayı benim sürmem onu çok tahrik ediyormuş sjsjsj

22 mart 2021 16:05

3. Kendisi 38 yaşında ve şeftali emojisi atsam hemen moda giriyor. Anlamadım ne bu istek arzu abazan gibi. Biraz itici gelmeye başladı hatta bu durum.

22 mart 2021 16:07

4. Ayy anonim 2 ben bu şeftalinin anlamını bilmiyordum gerçekten. Sevgilimin yanında bir gün boş bulunup ben şeftali çok severim tüylü de olur tüysüz de dedim( bu arada gerçekten en sevdiğim meyve). Bana bir bakışı var. Sonra devre dışı kaldı bir süre gülmekten hayata dönemedi.

22 mart 2021 16:10

5. Anonim 3hiç öyle düşünmüyorum hem araba sürmek benim için hobi gibi hem de çok fazla sürmüyorum genel de o kullanıyor zaten

22 mart 2021 16:11

6. Bazen düşük iq şımarması yApıp uzun cipslerin ucunu alıp diğer ucunu onun yemesini bekliyodum. Meğer adam çıldırıyomuş buna baya komik

22 mart 2021 16:14

7. Anonim 6 biraz garipmiş. Milf fantezisinin olmasına içerleniyor musun peki.

22 mart 2021 16:18

8. ayak fetişi var :( ben ayaklardan nefret eden yazın evin içinde bile çorap giyen bir insanım...

22 mart 2021 16:19

9. Anonim 4 parfümünüz ne

22 mart 2021 16:32

10. Eski sevgilim için; varlığım fjfkfk libidosu o kadar yüksekti ki hiçbir ekstra şeye ihtiyaç duymuyordu

22 mart 2021 16:46