erkekler gerçekten prenses oldu da bizim mi haberimiz yok?

2 3 gün önce bizim iş yerinden bir abla ısrarla kuzeniyle beni tanıştırmak istedi. dün tanıştık whatsapp üzerinden. sonrasında işim var diyip bir süre yazmadı. bir de saçma bir şekilde mesaja cevap verirken aşırı bekletiyor. sonra bugün yine konuştuk ama yl yapıyormuş onun için müsait olunca yazarım dedi. hayır işin vardı madem neden bu süreçte tanıştın anlamadım. belki çocuğun da haberi yoktur diyeceğim de kuzeninin yaptığından, o zaman başta deseydi keşke şu an müsait bir zaman değil daha sonra yazayım falan diye. garip geldi, 3 5 mesaj attık birbirimize sonra tık kayboldu. bir de ilk gün kestin hadi işin vardı da 2. gün niye mesaj atmıyorsun zaten konuşmayı sen bitirmişsin.

1. ya siz sizinle ilgilenmeyen her erkeği böyle prenseslikle veya dişil enerjili olmakla mı itham edeceksiniz gerçekten :d kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi misali bunun neresi prenseslik? adam seni beğenmemiş işte kuzeninin ısrarıyla 2- 3 mesaj atmış sonra dehlemiş

13 ocak 2024 00:12

2. Bruhhhh is yerinden bi ablanin seni wp uzerinden kuzeniyle bas goz etmesine kadar dustun bi de adami mi sucluyosun hdjdkdhdjdlene just vov....

13 ocak 2024 00:14

3. Allahım yine mi görücü usulü... Kızlar şaşmaz görücü usulü tanışan birçok kişinin sosyal zekası düşüktür. Üzgünüm ss süslü ama senin de öyle. Kimse kalmadı mı da görücü usulüne kadar hele hele de iş yerinden birinin akrabasıyla tanışana kadar?

13 ocak 2024 02:06

4. Yazmadım zaten de suçlu ben miyim de? Beğenmediysen de hiç başlama konuşmaya. Bu nasıl bir karaktersizlik ya. Her gösterilenle konuşuyor musunuz da siz? Aynı abla birkaç kişiyi daha gösterdi beğenmedim, tipini beğenmeseydim bu çocukla da konuşmazdım. Bana garip geliyor neden bir insan beğenmediği biriyle konuşsun ki? Bir de sürekli bir işim var yoğunum triplerinde. Biz de çalışıyoruz hele ki sağlık sektöründe yoğun olmamak mümkünatı yok nöbetlerden ama bu saçma sapan yoğunum sebebini kimseye sunmuyorum 2 3 mesaj atıp.

13 ocak 2024 02:10

5. Yahu neyine bakacaktım başka görücü usulü tanıştırmada? Aracı kişi karakterini zaten beğenmese neden tanıştırsın? Sığ düşündüğümü sanmıyorum. Beğenmediysen doğrudan söylersin, bu şekilde arada derede bırakmanın bir mantığı yok. Tamamen cepte tutmaya çalışıyorsunuz. Bu söylediklerinizden sizin de yaptığınızı düşünüyorum üzgünüm ama.

13 ocak 2024 02:58

6. Ss senin haksiz olduğun bi konu yok bence. Adam ilgilenmemis burasi dogru ama yok bu kadar dusuk musun yok çok saçma davranmissin gibi cevaplar tamamen sacmalik. Neye bakacakti dis gorunuse tabii ki

13 ocak 2024 04:09

7. seni beğenmemiş olabilir. boşver gitsin, başka nice kuzenler bulursun :D

13 ocak 2024 09:46

8. çocuk SENI BEĞENMEMIŞ IŞTE ŞÖYLE BI DENEMIŞ AMA SARMAMIŞ. ŞIMDI BUNUN PRENSESLIKLE ALAKASI LDKLJFKLD AYNENN SENI BEĞENMEDIĞI IÇIN YETERINCE ERKEK DEĞILDIR XD

13 ocak 2024 09:52

9. Benim ilk aklıma gelen de beğenmedi beni herhalde ya olur. Siz bunun dışında her şeyi düşünmüşsünüz maşallah 🙄 prenseslik ben ne alaka diyor

13 ocak 2024 10:28

10. 40 kere yazilmis ama anlamamakta israr ettigin icin ben de yazcam, begense vakit yaratirdi sallamiyor seni yada suan daha cok ilgisini ceken bi yedek var

13 ocak 2024 14:15