erkeklerin en seksi bulduğu kıyafetler neler?

biraz sohbet edelim. erkeklerden duyduklarınız veya gözlemledikleriniz neler mesela. ben çiçekli elbiseyi duymuştum gerçekten var mı öyle bir şey? tabi ki hepsi aynı fikirde değildir ama sizin bildiğiniz şeyler var mı?

1. Siyah parizyen çorap demişti bi flörtüm

6 mayıs 2022 19:50

2. Penye şorta hepsi ölüp bitiyor

6 mayıs 2022 20:13

3. Meme gösteren herhangi bir kumaş parçası.

6 mayıs 2022 20:18

4. göğüs dekolteli üstler, mini etekler ve dar kıyafetler işte

6 mayıs 2022 20:19

5. Göğüs dekolteli şeylere bayılıyorlar derin v yakalar falan. Ama küçük memeliler giyince komik duruyormuş, erkek arkadaşlarımın ortak görüşü maalesef üzüldüm

6 mayıs 2022 20:30

6. Erkek arkadaşım çiçekli eteği deyince ben de çok şaşırmıştım ama sonradan bakınca gerçekten yaygın olduğunu gördüm. Hala mantığını çözemedim gerçi, ne alaka gerçekten?

6 mayıs 2022 20:43

7. file çorap,götün yarısı açıkta kalan şort bunlar çok varoş cevaplar ama erkeklerin varoş sevdasını biliyoruz.Bazen hiç dekolte vermeyen,kapalı,bol şeyler de seksi olabiliyor.Erkek arkadaşım boğazlı dar siyah kazağı çok seksi bulduğunu söylüyor.

6 mayıs 2022 20:51

8. A5 merak ettim senin göğüslerin büyük mü? Bazı erkekler sevgilisini yüceltmek için diğerlerine tükaka yapıyorda bu yüzden sordum

6 mayıs 2022 20:54

9. Boğazlı dar siyah body +1 bir de saçlar kısaysa çok beğeniyordu eski erkek arkadaşım.

6 mayıs 2022 20:57

10. A8 +1 erkekler özellikle yokluk çekenler ufacık bir et parçası görsün zaten etkileniyor burada kıyafetin bir önemi yok. Seksi olmak bence içten gelen bir şey, açık olmakla ilgili değil, kıyafeti taşımakla ilgili. O enerji varsa her türlü seksi görünür.

6 mayıs 2022 20:58