erotik film

kızlar bu soruyu sorduğum için özür dilerim ama birisine sormam gerekiyordu :( porno izlemeye alışık asla değilim, hayatımda cinsellik olmadığı için erkek vücudundan haz etmiyorum açıkçası. mastürbasyon yaparken izleyebileceğim seks sahneleri olan erkek uzuvlarını gözümüze sokmayan bir film vs arıyorum. tekrar özür dilerim ama ciddi bir ihtiyaç bu..

1. 50 shades of grey olabilir, lisanstayken kızlar lisedeki gibi mmhh mmhh diye diye anlatıyorlardı sjdj

eyes wide shut baya erotik bir film. <3

bu arada ben ilk kez pornoyu, torrent yaygın değilken bearshare gibi indirme programları vardı, içinden ne çıkacağını bilemezdin. o zamanlar bir film indirdiğimi sanarken fake'miş, porno çıkmıştı o zaman izlemiştim. diyeceğim o ki hayatınızda cinsellik olmasıyla bir ilgisi yok, zaten mastürbasyon da hayatınızdaki cinselliğin bir parçası. ben de durup oturup izlemiyorum (keza erotik film > porno) ama pornodan da korkmayın bence.

8 kasım 2016 16:30

2. "porn4ladies" tarzındaki tumblr v.b. hesaplara bir göz atmanı tavsiye ederim ama erkek cinsel organının olmadığı bir videoya/filme denk gelmek zor olabilir :/ bir de sanırım bu videoları seyretmek için çalışan bir vpn gerekecek. buradan bu şekilde organ içermeyen bir tanesine link verirdim ama sözlük kurallarının ihlali olabilir, bilemiyorum.

8 kasım 2016 16:33

3. neden "bu soruyu sorduğunuz için" özür dileyesiniz ki?

kimsenin anonim kimliğie güvenip çemkirmesinden çekinmeyin.

8 kasım 2016 16:38

4. niye bencede bu konuda soru sormaktan çekinesin ki, bide özür dileyesin. Gayet normal bişe değil mi sorman. Neden bişeyleri bastırmaya çalışırız ki bu kadar.

8 kasım 2016 17:37

5. anonim olarak lezbiyen pornosu izlemeyi öneren canım süslü sözlük yazarını dinlemeyin lütfen. izlemeyin.

şahsen ne önereceğimi, diyeceğimi bilmiyorum ama lezbiyen pornosu izlemeyin, onu demeye geldim ben. (: (:

8 kasım 2016 17:39

6. (yazar: fried green tomatoes) neden izlemesin?

8 kasım 2016 19:34

7. bu yüzden: eheuhueheuehue

8 kasım 2016 19:36

8. porno seyretme kendi zevklerin doğrultusunda kendi hayal gücünü kullan. inan daha doyurucu olur ;)

8 kasım 2016 20:19

9. kesinlikle sex and lucia'ya bakın

8 kasım 2016 20:20

10. yazılmamış galiba ama lucia y el sexo'ya bakabilirsin çok yoğun cinsellik içeriyor hatta ekşiden yorumları oku da bak.biraz davidciğim lynch'a özenilmiş filmde havada kalan yerler var ama işini görür(gizlinot: nedense şerefsizce sırıttım )

8 kasım 2016 20:26