escorta giden erkek asla diyordum ama?

gunumuzde cogu erkegin amaci cinsellik. istisnalar olabilir tabi ama gercek bu maalesef. bir erkegin cinsellik icin kizin duygulariyla oynamasindan escorta gitmesi daha iyi diyorum artik. kalip bir cumle var hatta “daha s*kememis erkek sefkati” diye. ya da surekli kiz eklemesinden, story begenmesinden, tinder kullanmasindan orda burda aranip kendini rezil etmesindense escorta gitsin diyorum. onceden olsa escorta giden erkek asla derdim erkekler o kadar deccallesti ki artik duygularimizla oynamasin yeter diyorum. daha yeni flortumun tam bir abaza oldugunu ogrendim. gecen hafta da arkadasimin sevgilisi arkadasimi ghostladi beraber olduktan sonra. erkek bir arkadasim gidiyordu ben tabii onaylamiyordum igrenc buluyordum bana sevgili olmak istemiyorum su an kimseyle o yuzden biriyle konusup ahini da almak istemiyorum falan demisti hatta. siz ne dusunuyorsunuz?

1. siz illa iki döl israfı tür arasında seçim yapmak zorunda mısınız kızlar? karşınıza düzgün biri çıkana kadar şerefinizle yalnız kalmak  filan da bi seçenek ya hani

10 şubat 2025 19:55

2. Suslu insallah duzgun adam kalmistir da bir tane kapariz. Ama pek sanmiyorum.

10 şubat 2025 19:57

3. Yani hoşlandığı/beğendiği insanla birlikte olup o ilişkiyi sürdürme seçenekleri de var ; ama çoğu şerefsiz olduğu için bunu yapmayı tercih etmiyor.

10 şubat 2025 19:58

4. Erkeksiz yaşayamıyor musunuz

10 şubat 2025 19:58

5. Susluler bu devirde cogu erkegin amaci cinsellik bu yuzden de yalnizim zaten. Flortten ilerisi olmuyor. Erkeksiz duramayan bir kadin zaten yalniz kalmaz. Bu tarz erkeklerden biktim ve amaci cinsellikse kizla konusmak icin kirk takla atacagina gitsin escorta diyorum. Onceden tabi ki boyle dusunmuyordum. Ozellikle oyle tipleri de cekmiyorum erkeklerin cogu boyle oldugu icin denk geliyor. Dunyanin en efendi insani diyebileceginiz erkekler bile asiri a*mci cikiyor

10 şubat 2025 20:02

6. ee kararından mutluysan bize ne süslü? başlığı erkek açmış gibi, milleti bu duruma razı etmeye çalışıyor gibi geldi. her şeyi geçtim escorttan kapabileceği hastalıklardan korkmuyor musun süslü?

10 şubat 2025 20:07

7. eskort işi daha sakat bence hastalık falan da kapıyorlar iğrenç

10 şubat 2025 20:20

8. Escorta kadar düşen erkekle gelecek düşünmem. Her türlü hastalık var 🤢

10 şubat 2025 20:23

9. kadını satılık et olarak gören adamla hiç işim olmaz, deli deli savunmuşsunuz bir de şu rezilliği

10 şubat 2025 20:55

10. Eskorta gitmek size göre sadece bir kere gittim bitti mi demek? Bir kadını parasıyla "satın almaktan" rahatsızlık duymayan hatta bundan zevk alıp kendi aşağılık kompleksini yenmeye çalışan biri size nasıl davranır sizce? Böyle bir adamın kadınlara saygısı da yoktur. Size saygı duymayan sadece bir parça et olarak gören birine nasıl "aman herkes öyle zaten ne yapalım" diye sevgilim diyebilirsiniz?

10 şubat 2025 21:30