eski çalıştığım yerdeki evli adam sürekli mesaj atıyor?
süslüler öğretmenim, geçen dönem ayrıldığım okuldan evli başka bir erkek öğretmenin yaptığı davranış yüzünden iğrenç hissediyorum ve içimi dökmek istiyorum. ben neşeli insanlarla konuşan anlaşan bir insanım. bu x kişisiyle de diğerleriyle de muhabbetim aynıydı hepimiz aynı odadayız ve muhabbet ediyoruz hal hatır soruyoruz haliyle. bu kişiyle özel bir konuşmam asla olmadı. okuldan ayrıldıktan sonra nasılsınız diye mesaj atmaya, sonra geceleri yazmaya başladı. artık rahatsız olmaya başladım eşini ileri sürdüm eşiniz ne yapıyor iyi mi diyorum sürekli anlasın diye. hani yazdığı saatler gece 2-3. nişanlımı sormaya, taşındığım şehri adresimi sormaya başladı ben korktum. geceleri sürekli yazmaya başladı, cevap vermedim. bir gün gece nişanlınız yanınızda mı yazdı niye soruyorsunuz böyle bir şeyi dedim şimdi canım cicim aylarındasınız aynı yatak aynı oda güzeldir yazmış??? ben direkt engelledim. erkek arkadaşım şu telegram botlarından kasıyor coin için, benim telefonuma da telegram kurdu. bu adam ordan yazdı ve benim elim ayağım titremeye başladı gece 4 de yazdı bir de benim mesajlarım sana iletilmiyor iyi misin yazmış ben sizi engelledim yazmayın bana diyip ordan da engelledim. kızlar çok rahatsız edilmiş hissediyorum kendimi, ayrıca bu x kişisinin eşini de gördüm, benim yaşlarımda gencecik masum çok tatlı bir kız. bu durum beni çok üzdü gidip kadına yazmak istedim ama bu adamın problemli olduğunu düşünüp korktum da. kendimi kötü hissediyorum ve biraz da korkuyorum, babamı nişanlımı da bilgilendirdim bu konuda