eski erkek arkadaşım instagram?

biosuna kilit koymuş. sevgilisi mi var? bu anlama geliyor sanırım kilit değil mi? biz ayrılalı 7 ay oldu bu şekilde gözlerimin dolması normal mi? psikolojik şiddet gördüm kendisinden ama yine de biraz bile üzülmem bana garip geliyor böyle biri için. biraz özel olacak ama porno izledim az önce ve bi çift öyle aşkla sevişiyolardı ki aklıma eski sevgilim geldi.. profiline girdiğimde kilit gördüm. not: troll değilim.

1. Evet, muhtemelen

5 temmuz 2021 00:09

2. süslü takip ettiklerine tek tek baktın mı? bence onda kilit varsa ve sevgilisi varsa mutlaka o da koymuştur biosuna

5 temmuz 2021 00:10

3. Profili kilitli bakamıyorum. Normalde arada bir açardı kapatırdı profilini. Bayadır ismini kaldırmıştı hiç ismi yok kullanıcı adı dışında. Şimdi de yine öyle isim kısmına kilit koymuş

5 temmuz 2021 00:12

4. şimdi de bir başkasına psikolojik şiddet uygulayacak. bence de bir hemcinsiniz için üzülmelisiniz.

5 temmuz 2021 00:12

5. Kilit ne alaka ya ilk kez duyuyorum.

5 temmuz 2021 00:12

6. Bana ayrılırken küfür etmişti her zaman ettiği gibi öyle bi insan kendisi ben de ona şunu dedim.

Sana deli gibi aşık bir kadına bunları yaşattın sen sevilmeyi haketmiyorsun, umarım hayatına giren diğer kadınların değerini bilirsin.

Psikoloğum, erkek arkadaşım için narsist dedi zaten ben bunu biliyordum ayrılmadan önce o yüzden kendim ayrıldım.

5 temmuz 2021 00:15

7. @5 evet süslü böyle bir şey var kilit bu anlamda kullanılıyor durduk yere koyması normal mi bilemedim.

5 temmuz 2021 00:16

8. Kendinize biraz sayginiz olsun lutfen

5 temmuz 2021 00:19

9. Ya gidip barışmıcam tabiki allah korusun sadece ilk heyecanlarım ilk aşkımdı o yüzden duygusal olarak 7 ay geçmesine rağmen kimseyi hayatıma alamadım.

5 temmuz 2021 00:23

10. 7 ay anormal bir süre değil süslü, alabilir. sizin almayışınız sizin tercihiniz. postegro'dan açılmıyor mu instagramı?

5 temmuz 2021 00:26