eski sevgili özlemine nasıl dayanıyorsunuz? ben tam her şeyi yoluna koydum dediğim anda patlak verdi?

6 yıllık ilişkim bitti yaklaşık 4 ay önce. veda bile etmedik birbirimize ayrılık konuşması bile olmadı. başlarda önce bu zoruma gitti sonra tamam kaldırdım bunu dedim yoluma devam ettim ama şimdi de o kadar özlüyorum ki. burnum sızlıyor resmen ve özledikçe kendime kızıyorum. ağladığım geceleri hatırlatıyorum yaşadığım hayal kırıklıklarını düşünüyorum. o bunu hak etmiyor boşver diyorum ama aklımdan çıkmıyor. ayrılığın ilk günleri 4 ay sonrasında kendimi her şeyi unutmuş olarak hayal ediyordum ama şu an bulunduğum nokta kalbimi daha da kırıyor. hiç geçmeyecek mi bu? gerçekten bir çözümü var mı özlemimi durdurmamın

1. dayanamıyorum süslüm. gerçekten çok zor. Bende aynı senin gibi çok iyi olacağımı düşündüğüm yerde ağlayarak geçiriyorum günlerimi. Çözüm öneren süslüler olur umarım.

28 eylül 2020 20:35

2. Bunun bir tavsiyesi vardır umarım. Mantık çerçevesinde her şeyi hallediyorum ama ne olduysa bir günde tüm duygusallığım alt üst oldu

28 eylül 2020 20:38

3. Süslü biraz daha zaman.. benim de 6 yıllık ilişkim bitti, bazen iyi bazen kötü oluyorum. O yıkılmışlık hissinin ne zaman kabaracağı belli olmuyor ama biraz daha zaman diyorum kendime. Bir gün geçeceğine inanıyorum.

Bunun dışında başka tavsiyesi olan varsa ben de alırım

28 eylül 2020 20:38

4. ben de aynı durumdayım gelin sarılıp ağlayalım... ya da büyü müyü yapalım dönsünler :(

28 eylül 2020 20:39

5. Daha bir hafta öncesine kadar kendime o kadar şaşırıyordum ki. Hayattan öyle keyif alıyordum ki sanki hiç derdim yokmuş gibi. Şimdi dibe vurmuş gibiyim sanki

28 eylül 2020 20:40

6. Gerçekten hepinizi kucaklayabilirim

28 eylül 2020 20:41

7. ha bu arada şey. zaten biliyorsunuzdur ama hatırlatmış olayım. 4 ay oldu neden hala üzülüyorum diye düşünmeyin hiç çünkü zaten bi insan zevkine üzülmez, içinizde o üzüntü hala var demek ki ve bu gayet normal bir durum. bu süreci daha da çekilmez hale getiren şeyin kendimizi iyi olmaya/iyi görünmeye zorlamak diye düşünüyorum. dibine kadar üzülelim ki içimizde üzüntü kalmasın. üzüntümüzü onların gözüne sokmadığımız sürece eski sevgililerimize de "bak ben sensiz çok mutluyum" izlenimi oluşturmakla uğraşmayalım. daha iyi olacağız elbet ♥

28 eylül 2020 20:47

8. Ben ailemle yaşıyorum. Başlarda o kadar üzülüp ağladım ki çoğu şeye tanık oldular. Onlar da benimle beraber üzüldüler hatta belki de benden fazla. Şimdi tak toparlamışken onlar da böyle mutluyken hop her şey eskiye döndü ben çok üzgünüm diyip ağlayamıyorum. Çoğu şey içimde birikiyor maalesef

28 eylül 2020 20:51

9. ben 6 yılın birikiminin 4 ayda şak diye silineceğini düşünmüyorum. mesela böyle uzun bir ilişkide bitişten itibaren 1 yıl gibi bir süre vermeli insan bence. çünkü dediğim gibi 6 yıl boyunca her gün hayatınızda olan birisini 4 ayda aklınızdan, kalbinizden tamamen çıkarmak olanaksız geliyor bana. üzülüp özlememiz de normal bence 6 yılda mutlaka mutlu olduğunuz anılarınız vardır. ama neden 4 ay hedefime ulaşamadım, neden hala üzülüyorum diye kendinize yüklenip üzülmeyin bence. üzüntünüzü yaşayın -aileniz görmeden de olsa- içinizde kalmasın. kaldı ki bence yalnız olsanız daha zor olurdu, yokluğunu daha çok hissederdiniz ama yalnız olmayınca öyle olmuyor, kalabalıkta insan bir şekilde unuyor bir şeyleri. dediğim gibi bu kısa sürede neden olmadı diye üzülmeyin, olması çok zor bir şey çünkü. kendinize zaman verin, üzülmenize izin verin, her şey zamanla düzelecektir emin olun. bir yıl sonra hala tam anlamıyla unutmuş olmasanız bile gerçekten düşünmeyi üzülmeyi büyük ölçüde bırakmış olacaksınız emin olun. her şeyden önce zaman girecek çünkü araya. lütfen kendinize yüklenmeyin, zamana güvenin

28 eylül 2020 21:03

10. Bebeğim ilişki kötü bittiği için ilk zamanlarda sinirin ve öfkenden dolayı özlememişsin. Muhtemelen sana kötü zamanlar yaşattı ve özsaygın izin vermedi yıkılmana ilk bitişte. Şimdi üstünen zaman geçtiği için hafız kötüleri silmeye başlıyor ve 6 yıllık alışkanlığını hatırlatıyor sana. Yaptığı kötü şeyleri unutma ve kendine gel lütfen. Şu an sadece bir dönemden geçiyorsun, koyverirsen üzülürsün.

28 eylül 2020 21:05