eski sevgililerinizin profiline bir hissiniz kalmasa dahi bakıyor musunuz?

eskiden görüştüğünüz, sevgiliniz olan, ortak arkadaşlarınız olan kişilerin profiline baktığınız oluyor mu? ben denk gelince bakıyorum hiçbir duygum kalmadığı halde sırf meraktan ne yapıyor diye

1. Bakıyorum sırf sevgili değil eski arkadaşlarıma da bakıyorum, bir şey hissettiğimden değil.

8 aralık 2021 13:07

2. senede 2 kere falan her birine

8 aralık 2021 13:09

3. Hiçbir duygum olmadığı halde 4 yıl önce ayrıldığım adamı da haftada bir iki kontrol ederim sırf meraktan

8 aralık 2021 13:21

4. bakıyorum ya. sıkılınca herkese bakıyorum, ona da bakıyorum.

8 aralık 2021 13:49

5. Ben bakıyorum süslü. Su an çok mutlu bir ilişkim var bi özlem, duygu vs yok asla. Eski sevgilimin ekşi sözlük hesabına bakıyorum. Son dönemde çok fazla ekşici adam kalıbına girmiş. Olgun yaşta meslek sahibi ve yalnız olduğu için sanırım kadınlara cephe almış sürekli seksist ve ezik şeyler yazıyor. Ben de okuyup okuyup hele yarrama bak hele diyip gülüyorum.

8 aralık 2021 13:49

6. Peki bunu hayatınızdaki kişi öğrense ne der? Sırf meraktan bakıyorum arada bir deseniz? Ya da karşı taraf yapıyor olsa siz ne dersiniz? Sevgisine inanıyorsunuz bu arada, o da sizinkine inanıyor

8 aralık 2021 14:34

7. Bakıyorum bende ama 0 kıpırtı ve his, düğününe çağırsa giderim

Can sıkıntısı işte

8 aralık 2021 20:19

8. Evet ya bakıyorum çünkü ruhum stalker 😃 Mesela biri ailemin yanına gidiyorum çok hastayım diyip Amerika'ya gitmişti. Hala iş bulamamış Linkedin'den ayda bir bakıp beddua ediyorum

9 aralık 2021 09:06

9. Ben döngü yaptım hepsine bakıyorum. Hatta eski sevgilimin eski sevgilisine baya bakıyorun. Biz birlikteyken kız sürekli arıyordu sevgilim arama ilişkim var dediği halde. Kız şu an sevgilisinden ayrıldı aşk acısı çekiyor twitterda.

Bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama çok meraklıyım dürtüsel olarak yapıyorum.

Tüm sevgililerimin telefonunu karıştırmışımdır. Başıma gelmeyen kalmadı bu yüzden. Şimdi ki sevgilim gözüme soksa telefonu kafamı öbür tarafa çeviricem tövbeliyim.

Eskiye özlem vs yok sadece merak.

9 aralık 2021 10:52

10. Bu cevapların geleceğini tahmin etmiştim. Evlilik aşamasında olduğum sevgilim bu yüzden beni terketti. Daha önce hayatımda olan birinin numarasını ekleyip profil fotosuna bakmıştım sırf meraktan. O zaman da beni terketti. Sonra barıştık, bir önemi yok bakmanın sevgine güveniyorum dedi. Bu sefer de instagramda o kişinin yakın bir arkadaşına (kız) baktım. Denk geldiği için sırf ben de meraktan. Neyini merak ediyosun diyerek yine ortada bıraktı. Üstelik evlenme planı yapıyorduk bu yaza, ailelerimiz tanışmıştı. Güya çevresindeki kız arkadaşlarına söylemiş ve bu kabul edilemez bir şey demişler. Onların gazına da gelip küfür kıyamet ayrıldık. Gerçekten birkaç kez denk geldiği için baktım ve sürekli onları takip ediyor damgası yedim. Ne normal ne değil algımı kaybettim. Ailesi abarttığını, boş bir kıskançlık yaptığını düşünüyor. Ben de öyle. Ama şu an canımı acıtıyor bu haksızlığa uğramak. Bu kadar basit bir sebeple terkedilmiş olmama inanamıyorum

9 aralık 2021 11:05