eski sevgilim ayrıldıktan 6 ay sonra nişanlandı 1 sene sonrada evlendi, atlatamıyorum?
**** yeni ilişkimden dolayı yargılayacak olan varsa lütfen beni anlayamıyorsanız yorum yazmayın. küçük bir rica sadece.
3 yıl karşılıklı olarak deli gibi aşık olduğum bir ilişkim vardı. 2017 nisan ayına kadar. gerçekten asla sıkılmadığım ve 3 yıl sonra bile gördüğümde heyecanlandığım, büyüdüğüm bir ilişkim. ara ara gözlerimin dolmasına hala inanamıyorum. nasıl olabilir diyorum bunca zaman geçtikten sonra nasıl olabilir.
ailelerimiz anlaşamadı, benim annem onu onun annesi beni istemiyordu. buralar önemli değil aslında ama bir şekilde bitti ilişkimiz. gerçekten o kadar cok acı cektim ki. hiçbir şey değilse bile cektiğim acıları düşününce gözlerim doluyor. atlatamıyorum bunu. 6 ay sonra nişanlandığını öğrendim ailesinin uygun gördüğü biriyle. bu ayın başında da evlendi.
şimdi size içimi asıl yakan kısmı anlatıcam. düğününün bir hafta öncesine kadar 1.5 yıl boyunca sosyal medyada benimle ilgili şeyler paylaştı. en son paylaştığı şarkı bile bizim şarkımız. beraber izlediğimiz diziler, filmler hep bu tarz paylaşımlar yaptı ve gördüğümü bilerek paylaşımları herkese açık yaptı. asla iletişime geçmedik. benim açımdan bir şey tuttu hep beni diyebilirim. uzaktan izledim sadece. tek iletişimimiz nişandan 2 ay sonra arayıp mutluluklar dilemek oldu. bir de fake hesaplardan gece yarıları attığı aşağıdayım mesajları. ben bunları hep sonradan gördüm tabi dönmedim hiç. maddi manevi aileye bağımlı bir insan kopamadı onlardan ben de kopamadım. en cok uzuldugum bir diğer şey de mutsuz bir evlilik yapması gercekten ruhum daralıyor. düşünmeye başlayınca cıkamıyorum içinden. çok zaman geçti ama hala aklıma geliyor ve cıldıracak gibi oluyorum neden atlatamıyorum diye kendime kızıyorum. bir yanım üzülürken bir yanım da onun da mutlu olmadığını görüp rahatlıyor. böyle olmaması gerekiyordu , birimiz buna engel olmalıydık ama olmadık. bense artık bunu atlatmak istiyorum. bunları ağlayarak yazıyorum bir gün geçer umuduyla ama geçmiyor.
beni yargılayacağınızı düşündüğüm kısımı ise şimdi anlatıyorum. 7 aylık çok mutlu bir ilişkim var değer verdiğim ve karşılığını gördüğüm. kesinlikle zaman geçirme vs. değil. çünkü bana hep hayatına devam et dediler, bende öyle yapıyorum... hayatıma devam ediyorum ve hayat karşıma güzel bir insan çıkardı sevdim onu. ama dedim ya atlatamıyorum diğer olayı. ara ara hala aklıma geliyor ve içimi kocaman bir hüzün kaplıyor. böyle olmaması lazımdı diyorum sanki rüyadan uyanıcam ve her şey eskisi gibi olacak. o ilşkiden bu kadar uzaklaşmış olamam diyorum. kafayı yicek gibi oluyorum bazen neden geçmiyor diye neden hala üzülüyorum diye. size soruyorum, geçecek mi? yoksa hep içimde kalacak mı? gittikçe silinicek ama en ufak bir şeyde ansızın aklıma gelecek mi? gerçekten yoruldum artık. 1.5 senedir çoktan geçmiş olması lazım değil miydi?
ruh halim çok dağınık şuanda o yüzden belki bende karışık anlatmış olabilirim. kusuruma bakmayın lütfen.