eski sevgilim ayrıldıktan sonra whatsapp profil fotoğrafına birlikte çekildiğimiz fotoğrafı beni kırparak koymuş?

görünce patlamalı kahkaha attım alkfaslkfjsaljalsjkajlsafjlasf sormak istediğim şudur: ayrılalı bi 15 gün oluyor kendisi ayrıldı ama ortada çok büyük bi sorun yok. hatta sorun yok :d sonra ben iletişime geçtim sonra konuşuruz falan dedi bi daha da yazmadım o da yazmadı. bu hareketten bi anlam çıkarmalı mıyım? hayırdır benden nefret mi ediyor da beni kırpmış? yada ona tekrar yazarım sandığı için mi böyle bir şey yapmış? ayrıca fotoda da iğrenç çıkmış yani zibilyonlarca tek fotosu varken gerçekten beğenip bunu mu seçmiş?

1. Soru sahibi bu yazar sana kesin. 10 gune bekle gor.

17 aralık 2021 09:53

2. bana da ben ona yazayım diye böyle bir şey yaptığı geldi ama asla yazmam :D ya o bana yazar ya da ben bana yazan başka biriyle evlenirim hadsjsajkdaskd

17 aralık 2021 09:54

3. Klasik ergen tripleşmesi kendince laf sokmuş. Bence sen de sinirini gülmenin arkasına saklıyosun süslüm kusura bakma da :d

17 aralık 2021 10:27

4. yok canım üzülmesine çok üzüldüm çok da ağladım yalan yok, adım bile attım haklı olmama rağmen ama fotoyu görünce sinir olmadım. çok saçma geldi anlam veremedim 30 yaşındaki adamın böyle bi şey yapmasına. baştan benden nefret mi ediyor ki diye düşündüm ama sonra nefret ettiğin biriyle anılarını neden saklarsın ki dedim çünkü ben tüm fotoları direkt gözüm görmesin diye kaldırdım anılar beni üzdüğü için

17 aralık 2021 10:33

5. Hahaahahahahahh nee ckcmdkmf ay sabah sabah ben de güldüm teşekkür ederim 😂

17 aralık 2021 10:36

6. daha önce o fotoyu instaya koymuştu post olarak kaldırdı sonra yakışıklı bi çocuktur ama gerrrrrçekten iğrenç çıkmış ben de aşırı güzel çıkmışım napim diğer yarısını da ben kendi profilime koyim mi :D

arkadaşım dediki beğenmiştir koymuştur erkekler düzdür iyi de galerisinde kendine ait zibilyonlarca foto varken bunu mu beğendi

17 aralık 2021 10:56

7. Senden nefret etmesi ya da sevmesini gostermez ki bu. Beğenmiş demek ki kendini fotoğrafta. Napsin seni kesmeden koyup üstüne carpi mi cizsin

17 aralık 2021 13:29

8. ne bileyim dünya güzeli de çıksam eski sevgilimi yanımdan kesip koymazdım heralde. saçlarım gözüküyor hep :D beni seviyo mu nefret mi ediyo bilemedim ama buna da anlam veremedim. sonra da hep olumsuz düşündüm beni görmeye tahammülü yok diye fotolardan kesildiğimi sandım ama gerçi erkekler biraz şeydir.. anlam aramamak gerek belki de

17 aralık 2021 13:33

9. Bosver suslu anlam arama delirirsin. Ilk ayrıldığım zamanlarda ben de böyleydim. Adam uzun saçlıydı ve ben hep saçlarını kestirsen nasil olur falan diye soruyodum. Bir buçuk yil kesmedigi saclarini ayrıldığımız hafta kestirdi :) çok üzülmüştüm. Dönmedi, yazmadi, sormadi, ortak arkadaşlarimiz üzerinden haberimi bile almaya çalışmadı. Bittiyse bitmiştir kabullenmeye bak bosver.

17 aralık 2021 13:37

10. kabul ettim de ne bileyim insan yine kendiyle alakalı bir şey gördü mü bi hisleniyor :'( çünkü ben bitince anıları da yok eden biriyim. döncek döncek dönsün de bi içimdekileri kusayım ona

17 aralık 2021 13:58