eski sevgilim hikayeme bakmış?

iki ay önce çok kötü ayrıldığım, ayrıldığımız hafta sevgili yapan eski sevgilim bugün profilimi açtığım dakika hikayeme bakmış. ayrılırken asla kimseye dönmem benim için bittiyse stalklamam ne yapıyor bakmam bile diyen adamdı. ne yapıyor bu şimdi

1. engelle sana iş atıyor pislik

25 ekim 2021 11:18

2. Merak etmiş bakmış, asla yapmam diyene güvenmeyin asla yapmam etmem diyen kişi yapar, asla ağlamam ben diyen kişi ağlar, ben asla paraya önem vermem diyen biri en çok önemi veriyordur. Asla dönmem dediyse de dönebilir🤷🏻‍♀️

25 ekim 2021 11:19

3. Storyleri geçerken yanlışlıkla da bakmış olabilir. sık sık bakıyorsa iş atıyordur. engelleme takmıyormuş&fark etmemiş gibi yap bence süslü

25 ekim 2021 13:02

4. Takipleşmiyoruz yanlışlıkla bakamaz. Profilim kapalıydı çok uzun zamandır açtığım gibi baktı. Hiçbir tepki vermedim engellemedim de. Beni ayrılırken çok üzdü çok aşığım çok seviyorum ama bazen sevmek yetmiyor uzaktayız ben şuan evlenemem dedi. Sonra seni unutamıyorum başkasıyla görüşmem lazım deyip aynı gün bir kızla görüşmeye başladı hatta ben bakıyorum üzülüyorum diye kızdı bana niye bakıyorsun hesabıma kendini üzüyorsun ben hiç bakmıyorum hayatıma devam ediyorum sen de öyle yap dedi ayrılmışlar sanırım şimdi. 25 gündür iletişimimiz olmadı

25 ekim 2021 13:56

5. Kendisi borderline arkadaşlar garip paranoyları vardı. Benim o terk edeceğimi düşündüğü için ayrılıp bir ay her gece aşk mesajları atıp sabah ayrılmamız lazım dedi normal biri değil yani. Dönmeyi düşünmüyorum zaten sadece anlam veremedim

25 ekim 2021 15:34

6. Kızlar siz bu dengesizlerin her hareketine anlam yüklerseniz çok işiniz var söyleyim

25 ekim 2021 16:23

7. Bir erkek merak edip aramadigi surece yaptigi hicbir seyi dikkate almayin sizi denemek icin yemliyor, diyor adil yildirim. Bulusmak isterse anca barismak istedigini anlamaliymisiz. Ben kendisine guvendigim icin bu dedigine de guveniyorum. Ayrica bu dediginize benzer onlarca olaya sahit oldum hicbir sey cikmadi altindan yine herkes ayri barisan olmadi hic

25 ekim 2021 17:44

8. Kafasina esip duygu hissetmeden bakmis olabilir, flortuyle/yeni sevgilisiyle tartisip bakmis olabilir, aldatasi gelmistir size zarf atacak nabiz yoklayacak olabilir, yeniden ayrilmistir cani sikkindir sizi yoklayip sizden tepki alinca ego tatmini yapacak olabilir... bir suru farkli samimiyetsiz ihtimal var. cok sevseydi yenisine goz ucuyla bile bakmazdi bence zaten. Erkeklerden nefret ediyorum hepsi igrenc varliklar ya. ve biz kadinlara da bazen cok uzuluyorum bu kadar duygusal ve saf oldugumuz icin

25 ekim 2021 17:53