eski sevgilimle konuşmalı mıyım?

2 yıldır tek başıma yaşıyorum öğrenciyim ailemden sadece maddi destek alıyorum aile bağlarımız çok kuvvetli değil yani sık sık görüşmüyoruz. arkadaşlarım desen herkes kendi dalgasında. uzun süredir hayatımda kimse yok flörtlerim vs oluyor ama devamı gelmiyor. nedenini anlayamadığım şekilde flörtlerim her zaman cinselliğe ön plana koyan tipler oluyor, cinsellik olacak evet ama manevi paylaşım yapamadığım insandan soğuyorum sonra hayatımdan çıkıyor zaten. asıl mevzu her flörtüm bittikten sonra kafam dönüp dolaşıp yıllar önceki erkek arkadaşıma bağlanıyor onunla sevgilden önce çok iyi arkadaştık çok gülerdik ama beni başka bir kız çin bırakıp gitti o kızla sevgili olmadılar kız yüz vermedi çünkü. yıllar sonra konuştuğumuzda o kızdan hoşlanmadığını ilişkiyi bitirmek için bahane ileri sürdüğünü vs söyledi pek inanmadım ama onu insan olarak çok özlüyorum ilişkimde onunla paylaştığımı kafama onun kadar yakın birini bulamıyorum. ailem gibiydi en iyi dostum sevgilimdi. geçen gün yolda karşılaştık bana başıyla selam verdi ama ben yüzümü çevirdim günlerdir de aklımda onunla konuşmalı mıyım? görünce etkisinde kaldığımı onu özlediğimi söylemeli miyim? yoksa bu tamamen duygusal bir boşluk mu?

1. duygusal boşluk. zamanında onunla bir ilişki boyutun olmadığı için ve yaşadığın ilişkilerde mutlu olmadığın için bunu yaşıyorsun. çevre ve aile faktörü de önemli. eğer o konuda da mutsuzsan da oluyor

29 ekim 2018 20:04

2. Barışma. Ona harcayacağın enerjiyle yeni ve sağlam dostluklar kurmaya çalış. Çünkü ister istemez eski defterler açılır bi bakarsınız sevgili olmaya doğru gidiyorsunuz gene aynı şeyler yaşanır vs üzülürsünüz.

Ayrıca siz arkadaşınızı değil onunla geçirdiğiniz zamanı ve güzel anılarınızı özlüyorsunuz. İnsanlar çok çabuk değişiyor inanın aradığınız eski tadı bulamayacaksınız.

29 ekim 2018 20:57

3. dediklerinizde haklısınız bunları zaten düşünüyorum. ama onu çok özlüyorum