eski sevgilinin aldığı altın kolyeyi naparsınız ?

ayrılalı 1 sene oluyor ancak hiç takmadım öyle duruyor napsam bilmiyorum.güzel bi kolye ama erkek arkadaşım var ve aynı şeyi o yapsa unutamadı diye düşünürdüm bu sebeple takmıyorum.satsam diyorum ama o parayı da istemiyorum bi yandan bana bi akıl kızlar

1. Anonim 2 +11111

Ben de birine hediye edin demeye gelmiştim ama bağış çok daha iyi bir fikir

25 eylül 2019 19:16

2. Hiç kullanılmamış altın bir bileklik almıştı bana da sevdiğim birine hediye ettim

25 eylül 2019 19:16

3. Ben ne yapsam bu kolyeyi diye düşünürken metrobüse küçük bi kız bindi mendil satıyordu bende ona verdim ilk başta istemedi ama sonra gözlerinin içi parladı

25 eylül 2019 19:28

4. Para sizin için onemsizse bagis yapın ama önemliyse para paradır.o size ait sonuçta.harcarken aklınıza bile gelmez bence.

Ya da mutfak masrafı gibi bitecek şeylere harcayın ki yeni aldığınız şeye ben kolyenin parasıyla aldım bunu diye bakmayın.

25 eylül 2019 19:34

5. Ayrıldığınızda geri de verebilirdiniz, ben istemezdim gerçi ama alan da var.

Bu durumda ben de satıp bağış yapın diyorum.

25 eylül 2019 19:53

6. Ay sanki milyarlar gelecek de istemiyorum filan diye triplenmişsiniz, işlenmiş altın neredeyse yok pahasına alınıyor kuyumcular tarafından, yani satıp iki hayvanı doyursanız ya da sokaktaki çalan müzisyene verseniz biter, üzerinize yük olmaz merak etmeyin

25 eylül 2019 20:29

7. Satıp sokak hayvanlarına mamalar alırdım. Ya da hasta bir hayvancağıza destek olurdum.

25 eylül 2019 20:54

8. Süslü bana da almıştı ben ayrıldıktan 7-8 ay sonra sıkıştığım bir dönemde bozdurdum

25 eylül 2019 22:14

9. Bende böyle bir saat var. Pahalı olduğu için kıyamadım yoksa bir manevi anlamı yok. Ara sıra kullanırım. Ben biliyorum manevi değeri olmadığını bu yeter bence.

25 eylül 2019 22:22

10. Satma para etmez kuyumcuya gidip başka bi altın kolyeyle değişim teklifi yap dhhdnd

25 eylül 2019 22:53