eski sevgilinin engeli kaldırması ?

kızlar sevgilimle 15 gün önce sert bir kavgayla ayrıldık. her kavgada beni ergen gibi engellediği için bu sefer ben de ağzıma geleni söyleyip whatsapptan engelledim. üstüne beni alın yazısından bile engelledi. hiç konuşmuyoruz dün instagramdan engelimi kaldırmış whatsapp falan duruyor. profili de açmış hikaye falan atıyor açıp bakmadım ama artık sallamıyorum diye mi açtı yoksa ben yazayım diye mi? bugüne kadar alıştırmıştım kötü de olsa konuşmayı ben başlatıyordum. baya üzülüyorum evlilikten döndük bir yıllık ilişkiydi. şuan o da beni bitirdi mi yoksa yol mu yapıyor merak ediyorum

1. canı sevişmek istemiştir ex sevgili s.kişmesi yapmak istiyordur

1 ekim 2023 12:51

2. Asla yazmayı düşünmüyorum. Hikayeye de o dediğin uygulamadan baktım. İş yemeği fotoğrafı benimle ilgili bir şey yok. Bütün engeller dururken instagramı açması acaba mı dedirtti ama hiçbir şey de yapmıyor sonra diyorum ki aşkından üzerine alınıyorsun belki benim için önemi kalmadı engelli kalmasına gerek yok diye açmıştır.

1 ekim 2023 12:57

3. Yol yapıyor yaz diye. Kimse kimseyi 15 günde tamamen bitirp yoluna bakamaz. Umrunda olmasan hiç kaldırmaz engeli, aklına bile gelmez yani.

1 ekim 2023 13:05

4. Deccal ya kaç yaşında adam şu yaptıklarına bak. Yüzü yok çünkü dön demeye. Biz bu ayrılıktan birkaç gün önce de bir ayrılmıştık sonra buluşunca oturacağımız evimizi aldım seni çok seviyorum falan deyip elele gezmişti. Ertesi gün de küçük bir sorun yaşayınca ben zaten barışmadım sen yanlış anlamışsın üzülme diye görüştüm falan demişti ben de ağzıma geleni saydım dönecek yüzü de yok

1 ekim 2023 13:22

5. Ss sen önüne bak bu heriften bi skim olmaz. Hale hareketlere bak ya 15 yaşında sanki

1 ekim 2023 14:12

6. Bu adamın başka seçenekleri de var