eski sevgilisi 1-2 yıl sonra dönen, sizinle konuşmak isteyen süslüler var mı  ?

nasıl oldu bu? siz mi çabaladınız yoksa hiç aklınızda yok muydu?

1. Hiç aklımda yoktu, hiçbir çabam da olmadı

3 eylül 2018 22:19

2. Ayrıldığımız günden beri köpppekler gibi aşık olmama rağmen umursamaz davrandım, istemiyormuş gibi yaptım. Hiç aramadım sormadım sordurmadım kendiliğinden senede bir döner şimdi. Unuttum mu? Hayır hala unutmadım. Yaptıkları yanına kaldı ama ilk döndüğünde içim öyle rahatladı ki varsın kalsın..

3 eylül 2018 22:24

3. Süslü nasıl öyle aşık olup umursamaz davrandınız ya? Ben beceremiyorum bir türlü bunu

3 eylül 2018 22:27

4. Benim bir sure sonra hortlamayan eski sevgilim hic olmadi. Illa ama illa bir sekilde ortaya ciktilar.  kotu ayrildigim biri senede bir falan cikar illa yeni bir mecra bulur oradan kufur eder giderdi (ne zamandir yok bak?) . Kotu ayrilmadiklarimdan zaman zaman “ruyamda gordum iyi misin” tadinda tekrar muhabbet acanlar oldu normal konustuk bir yere varmadi. Son eski sevgilim asla ulasacagini dusunmedigim bir anda hic bir sey olmamiscasina onun bulundugu sehirde oldugumu gorup “aa burda misin naber” dedi. Zaten hic unutamamistim sazan gibi atladim. Bulustuk, muhtesem bir 24 saat gecirdik ve sonra her zamanki gibi her sey yine b.ka sardi. Neden olamadigimizi hatirladim, kafami taslara vurdum ve kuyrugumu kistirip evime dondum. Keske hic aramasaydi.

3 eylül 2018 22:34

5. Ben 2. Anonim, süslücüm bana çok zor zamanlar yaşattı buna rağmen kör kütük aşıktım ama gururum öne geçti neyse ki. Eğer ona tekrar kapılırsam kendime saygımı yitirirdim hep bunu tekrarladım kendime.

3 eylül 2018 22:40

6. Ha bir de ek olarak tekrar kapılmamak için yaptıklarım ekstra umursamaz gösterdi beni. Ayrıldıktan sonra bir ay kadar her gece arayıp ağladı mesela ben umursamadığım için değil dayanamadığım, kalbimi dinlemekten korktuğum için numaramı değiştirdim. O bunu bilmiyor tabii :)

3 eylül 2018 22:42

7. 9.anonim benim ilişkimde sizin son paragrafta anlattığınız gibi bir ilişkiydi. Karşı taraf asla kötü biri değildi anlaşamıyorduk sadece ve ben çok hassastım. Cevap yazan süslülerin çoğu baya çekmiş anlaşılan karşı taraftan öyle bir durumum olsa bu soruyu sormazdım bile. Ama hala seviyorum ve pişman olur mu bir gün bana ulaşır mı acaba, yapmam gereken bir şey var mı diye merak ettiğimden sizlere de sorayım dedim

4 eylül 2018 01:45

8. 11.süslüm nasıl yani? Ne sormuştunuz peki?

4 eylül 2018 18:20

9. benim de şu ana kadar hiç ayrıldıktan sonra yazmayan sevgilim olmadı, hepsi yazdı ama dedikleri gibi hepsi barışmak için yazmadı. yani aslında hiçbiri barışma amacıyla yazmadı, bir tanesi stalklarken çaktırdı ve özür mesajı attı, sonra ordan konu açıdı konuşmaya başladık bir hafta boyunca ve tekrar barıştık. bu aramızda sorun olmadan ayrıldığımızdı ama ilişki anlayışımız farklı olduğu için ayrılmıştık en başta, ikinci denememiz de 1 ay sürdü ve yine aynı sebepten ayrıldık. geçenlerde tekrar yazdı ama erkek arkadaşım olduğunu söyledi, sonrasında sadece bir şey sormak için tekrar yazdı.

özetle en iyisi bile yürümedi ikinci kez. ve bir şey yapmayın yazması için, yazacağı varsa yazıyorlar zaten hal hatır sorma amacıyla bile olsa. beklemeyin de, en beklemediğin anda yazıyorlar

4 eylül 2018 19:09

10. 13. Süslüm çok çok teşekkür ederim sizle birlikte diğer süslülerin yazdıklarından çıkardığım ders hiç beklememek. Zaten dediğiniz gibi genelde beklediğimiz zaman olmuyor

4 eylül 2018 19:20