eskortluk yapan üniversite öğrencileri gerçek mi ?

ekşide gördüm bu başlığı baya girdi vardı süslüler. orada geçim derdi yerine daha fazlasını elde etmek için bu işi yaptıklarını yazmışlar vs. ne kadar doğru bilmiyorum ben çok şaşırdım çünkü etrafımdakilere bunu da konduramam. siz ne düşünüyorsunuz ?

1. Muhafazakar olarak bilinen bir şehrimizde üniversite okudum ve orada bile çok fazla vardı, yani gerçek süslücüm

27 temmuz 2018 15:06

2. Ben üniversite okurken böyle dedikodular duyuyordum vakıf üniversitesinde okumak için yapanları, iyi yerlerden kot pantolon alabilmek için yapanları. Nereden baksanız 7-8 yıl öncesi.

Yapana neden yapıyorsun diye soracak haddi kendimde bulmuyorum ama kendilerine saygılarının olmadığını düşünüyorum.

27 temmuz 2018 15:07

3. Ekside yazan her seyi kale almayin.

27 temmuz 2018 15:12

4. Gerçek tabi ki.insanların daha iyi bir hayat sürmek için yapamayacağı şey yok.

27 temmuz 2018 15:24

5. Kendinden yaşca büyük kadınlarla birlikte olan erkeklerde var. Etrafınızda bu tür adamlarda olabilir kadınlarda. Korkacak birşey yok.

27 temmuz 2018 15:49

6. evet var. üniversitede muhabbetim olduğu bir kız yapıyordu. o işi yapmaya başladığımdan beridir hayat kalitem yükseldi diyordu. giydiğim kıyafetler, taktığım çantalar, kullandığım makyaj malzemeler, parfümler, ayakkabılarım, evim ve arabam bile oldu demişti. sürekli güzellik merkezlerinden çıkmıyordu cilt bakımları, lazerler protez tırnaklar. 50 metre ileride parfümünün kokusu gelirdi. kiloluydu boyuna göre zayıfladı çok güzel bir kadın oldu. görseydiniz resmen duruşundan kokusundan falan 'bakım' diye bağırıyordu :d ve bunların hepsini eskortluk yaparak sağladı. çok kısa sürede hemde. 1 sene bile değil siz düşünün yani.

27 temmuz 2018 16:03

7. 10. anonim şikayet ettim yazdığınızı. Ne yazık ki burada etrafından kolayca etkilenebilecek yaşta kullanıcılar var ve söyledikleriniz onlar açısından özendirici olabilir.

27 temmuz 2018 16:27

8. Ben şikayet edilecek bir durum görmedim herkes kendi fikrini beyan edebilir. Farklı görüşlere saygılı olun. Size ters gelebilir geliyor diye herkes sizinle aynı düşüncede olacak diye birşey yok. Konu başlığına göre yorum yazılmış.

27 temmuz 2018 16:35

9. Mezun olduğum üniversitede var mıydı hiç fark edemedim. Ama geçenlerde instagramda ekli olan lise arkadaşımı görünce şok oldum. Bu kız lisede belediyeden fakirlik yardımı alarak okul harçlığı yapan,çalışkan, çok çok çok güzel bir kızdı ama öyle böyle değil. Yapı olarak da gayet naif,sakin biriydi.

Eskişehir anadolu üniversitesini kazandı. İlk sene de normal bir öğrenciydi. Sonra fuarlarda, tanıtımlarda çalışmaya başladı. (gizlinot: Traktör,otomobil tanıtımları falan gelenler godaman yaşlı kelli felli tipler) o senenin sonundaki gördüğüm halini unutamam. Lüks gece klüpleri, seksi ötesi kıyafetler, yılın her ayı bodrum,çeşme,abant tatilleri. Yani bunca lüksü tanıtımdan kazandığı parayla yapması imkansız. İnstagramda binlerce takipçi,bikinili pozlar altına yapılan yorumlar..

Elbette herkesin kendi tercihi. Sadece hiç pişman olmamasını ve başına kötü bir iş gelmeden hayatını sürdürmesini dilerim, iyi bir insandır,aksi halde onun için üzülürüm .

27 temmuz 2018 17:01

10. hep merak ediyordum eskortluk tam olarak ne? adamlarla yiyip icmek mi? sugar daddy'den farki var mi ayni sey mi? ve sevgili gibi mi olunuyo yoksa bi anda bikac farkli erkege de eskortluk yapiliyo mu? hayat kadinligindan ne farki var ki bunun

yapicagimdan degil hatta isin icinde sex de varsa igrenc bir sey sadece merakimdan soruyorum

27 temmuz 2018 17:02