ester exposito niye suratına müdahale ettirmis ki ya? ay mis gibi kadın da olsan demek ki kendinde yine kusur bulabiliyormussun..?

harika birisiydi. ne geregi varmıs ester'cigim

1. Gerçekte 30 yaşında olup estetikle genç görünen biri gibi duruyor. oysaki sadece 22 yaşında...

3 şubat 2022 12:58

2. Burdaki kizlarin da cogu boyle aslinda bebek gibiler ama saatlerce kendilerini inceleyip kusur buluyorlar..estetisyenler zaten cok az kismi haric paradan gozleri donmus,sunu da yapalim bu da lazim diye diye beren guneye ceviriyorlar milleti.

3 şubat 2022 13:04

3. Lucrecia da mıçmış güzelliğinin içine. Şart çünkü mudshale.

3 şubat 2022 17:07

4. Kendisinin gayet doğal bir yüzü vardı ama instagram gördüğü ilgi falan kızı fena bozdu. Bu yüzle oyunculuk yapması biraz zor çünkü gerçekten yapay duruyor. Instagramda son gonderisine bakın doğum günü kutlamasından anlarsınız. influencer oldu iyice

3 şubat 2022 18:08

5. Burnumu yaptirmayi dusunuyordum, bir doktor bana burnunu yaparim ama suraya dolgu, polipropilen implant, jawline bidi bidi dedi. Kactim amk ofisten. O kadar isleme burnumu yapma yani. Doktorlar da hastalar da delirdi.

3 şubat 2022 20:24

6. Malesef durum tam da böyle. Bir estetikle kapatamıyorsunuz , benim kuzenim burnunu yaptırdı mesela sonra dudaklarına dolgu yaptırdı. Gözleri vs . Zincirleme birbiri ardına geliyor malesef

4 şubat 2022 03:55