estetiğe para harcamadan nasıl güzelleşilir?

1. Kitap okuyarak.

15 mart 2020 02:52

2. hetero bir kadın olarak cevap veriyorum, dudakları iri bir kadındansa cildi temiz yanş bakımlı olan kadın bence çok daha güzel. emin ol erkekler de böyle düşünüyor

15 mart 2020 03:00

3. of kitap okuyarak ne ya... gerçekten biraz abartmıyor musunuz şu sözlükte kitap okuyun tavsiyesini. kız ne sormuş siz ne demişsiniz.

süslü makyaj tekniklerinizi değiştirin, yüzünüze en uygun olan makyajı yapın. ten ürünlerine para harcayın high end alın ki daha doğal dursun, cilt tipinize uygun ürün alın. mutlaka spor yapın, beslenmenizi düzenleyin. bakın diyet yapın demiyorum, sadece sağlıklı beslenmeye çalışın yeterli. manikürünüzü eksik etmeyin. saçlarınızı yüzünüze uygun şekilde kestirin, bakım yapın. güler yüzlü olun.

15 mart 2020 03:03

4. İdeal kilo, spor, bol su vücudunuzu güzelleştirecektir. Yüz içinse doğru kaş şekli, saç modeli ve temiz/nemli cilt yeterli olur.

15 mart 2020 03:11

5. Cevaplar için teşekkürler. Göz kapağım çok düşük. Göz altı morluğumla birleşince hep üzgün ve yorgun gözüküyorum. Nasıl makyaj yapabilirim????

15 mart 2020 09:59

6. Dudaklarımdan memnunum aslında ama göz ve jawline dan memnun değilim :(

15 mart 2020 10:00

7. Egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle tabiki.

15 mart 2020 10:09

8. Yüz yogasını araştırın. Aradığınız cevap orada.

15 mart 2020 17:19

9. Ahahaha anonim 7 çok iyi cevap hemen kesiyorum gluteni. Anonim 8 yüz yogası o kadar işe yarıyor mu ki? Yapıp gözle görülür sonuç alan var mı? Bir de düşük göz kapağı için kaşlar kavisli mi olmalı düz mü sizce?

15 mart 2020 17:59

10. gluten kesince cidden nesrin gibi olur muyuz? kibirli görünse de çok kadınsı buluyorum sırf zayıflıkla alakası yok bence. kendisine iyi baktığını konuşmadan belli ediyor

16 mart 2020 00:49