etek elbise giyince yaşanan bacak sürtünmesi için?

süslüler tombul bacaklarım bir noktada sürtünüp tahriş oluyorlar. deodorant vs denedim ama çözüm olmadı. çareyi altına şort giymekte buldum. ancak bulduğum şortlar hem çok uzun hem de polyester kumaştan. bana mini boyda terletmeyecek kumaşlı astar stilinde şort önerebilir misiniz

1. Şort değil de pudra önermeye geldim süslü. Ben böyle durumlarda bolca pudralıyorum bacak içlerimi bebe pudrasıyla veya nemlendirici üstüne vazelin/bebek yağı geçmek de çözüm olabiliyor aşırı sıcaklarda pudraya göre daha kalıcı hem de bacaklar çok güzel parlıyor.

24 mayıs 2021 14:17

2. Teşekkür ederim süslü önerin için, onu da deneyeyim.

24 mayıs 2021 14:24

3. Ben de aynı durumu yaşıyorum ve bebe yağı vb. şeylerlerdense en rahatı şort giymek benim için. Koton'dan biker tarzı kısa şort almıştım %100 pamuklu. incecik yazlık taytlar  olur ya, işte o kumaştan vücudu saran rahat bir tayt. zaten astar gibiydi, iç gösteriyor. fiyatı da 20-25 tl idi maksimum. çok kısa giymiyorsanız süper mini gibi o zaman hiç gözükmüyor. Link bulabilirsem atarım

24 mayıs 2021 14:33

4. erkek boxer'ı giyebilirsiniz. tam o bacak arasındaki sürtmeyi engelliyor. ben öyle çözüyordum kilo vermeden önce.

24 mayıs 2021 14:35

5. (link: https://ty.gl/nvqkld3jp .) bu taytın kalçanın 4-5 parmak altında biteninden almıştım ben. ince ve pamuklu olursa çok rahat edersiniz.

24 mayıs 2021 14:43

6. Sağ olun süslülerim koton bu sezon şortları polyester yapmış en kolayı boxer giymek olacak galiba :)

25 mayıs 2021 11:24