eti lifalif harici şok, bim, a101 gibi marketlerde satılan diğer yulaf ezmelerini denediniz mi?

bildiğim kadarıyla şokta doğa marka, a101’de burch, bimde ise fittnes club markası satılıyor ve fiyatları 6-7 lira civarı yani etiye göre daha uygun(gizlinot: eti güncel fiyatı 10 lira). üç dört lira için mi bu arayış derseniz biz çok fazla tükettiğimizden (gizlinot: üç kişilik bir aileyiz, herkes yiyor. ek olarak kurabiye gibi hamurişlerine de ekliyoruz) o üç dört liralar önem kazanıyor. markalar hakkında yanlış bilgi verdiysem düzeltin lütfen. deneyen var mı, hangisini sevdiniz veya sevmediniz? bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

1. şoktaki doğayı denedim, lifaliften kat kat daha güzel. 7 tl ve 10 11 tl olsa yine doğayı seçerdim.

24 mayıs 2020 21:52

2. 1 paket al dene madem bu kadar çok gidiyor. Beğenmezsen hemen biter ziyan olmaz.

24 mayıs 2020 22:01

3. süslü sert vs kalmıyor ama kişiden kişiye değişebilir bence alıp deneyin beğenemzseniz rondodan geçirip kullanırsınız bi daha almazsınız zaten, ben baya seviyorum taneciklerin içi dolu dolu. asıl lifalif yerken saman yiyormuşum meğer dedim.

24 mayıs 2020 22:03

4. Ben hep rondodan geçirip tüketiyorum

24 mayıs 2020 22:11

5. Ben onları alıp granola yapıyorum genelde gayet güzel oluyor

24 mayıs 2020 22:12

6. Biminki pek iyi değil süslü taneleri kocaman iyi şişmiyor

24 mayıs 2020 22:16

7. bence biminki iyi ama ben pişirmiyorum geceden dolapta bekleterek yapıyorum hep. pişince performansı nasıl olur bilemedim.

24 mayıs 2020 22:51

8. a101dekinden aldım. resmen yulaftan soğuttu beni hala tadı aklıma geldikçe resmen migrenim tutuyor. içinde buğdayın kabukları kalmıştı resmen ya şu dış çeperi oluyor ya sert onlar ağzıma mı batmadı dişimin arasına mı girmedi tadı da iğrençti o kabuklardan dolayı. nefret ettim yani denemek için bi paket almıştım ama aldığıma binlerce pişman oldum

25 mayıs 2020 01:41

9. doğa bence de güzeldi süslü. ama rondadan geçirerek kullanıyorum ben hazmı kolay olsun diye

25 mayıs 2020 02:27

10. Kellogs alıyorum migrosta indirimde 7 tl oluyor ve stokluyorum. Doğa’da güzel bu arada.

25 mayıs 2020 20:00