etiketi cikarilmis urunu iade etmek?

merhaba kizlar. gecen gun bir tisort almistim etiketini cikartip yikadim maalesef daha sonra iki farkli kucuk deligin oldugunu gordum, alirken fark etmemisim. iade ya da ayni urunun saglamiyla degisim yaparlar mi sizce? hukuki acidan boyle bi hakkim var mi bilmiyorum iade sebebi keyfi degil cunku urun defolu :( simdiden tesekkurler

1. defosu olmasa yapamazdınız muhtemelen ama yırtık siz kullandıktan sonra oluşsa bile ilk 1 ay (ya da 14 gün emin değilim) içinde iade edebilrsiniz diye biliyorum.

2 mayıs 2022 23:12

2. Iade edemezsiniz. Belki de makineden kaynakli bir defo oluştu?

2 mayıs 2022 23:32

3. yıkamasan neyse de yıkanmış bi ürün sizin delmediğiniz ne malum diye iade almazlar bazen lcw falan alıyo ama baska da imkansız. ben zara'dan eşofman aldım etiketi koparıp giyip çıktım iki saat içinde bollaştı aynı hafta götürdüm faturasıyla tek giyimlik bi ürüne mi bu parayı verdim diye ve incelemeye alıp red ettiler. sanmam yani zor.

2 mayıs 2022 23:32

4. yıkadığınız için makineden kaynaklı olabilir bazen ben de makinemde bu sorunu yaşıyorum. yalan söylemek isterseniz en azından etiketi kesik de olsa ve duruyorsa onunla beraber götürüp etiketi kestikten sonra fark ettim diyip şansınızı deneyin :p ama bazen kokusundan vs anlayıp değişim yapmıyorlar zarada çok karşılaştım bu durumla biraz çalışana da bağlı yanii

3 mayıs 2022 00:00

5. bir de süslü eğer oraya koruma etiketi takmışlarsa ondan kaynaklı da yırtıklar oluyor ben hep bir şey alırken ona dikkat ediyorum kasada. adını unuttum şimdi de kapıdan çıkarken ötüyor ya o.

3 mayıs 2022 00:02

6. Yıkamadan önce defoyu kontrol etmeniz gerekirdi :( hadi etiket neyse ama kimse alınıp denenmiş, üstüne bir de yıkanmış ürünü almak istemez. Bu yüzden iade edemezsiniz diye düşünüyorum

3 mayıs 2022 00:03

7. Kizlar makineden oldugunu sanmiyorum daha once hic boyle bir sey olmadi :( keske iyice inceleseymisim ya. Neyse yorumlar icin tesekkurler <3

3 mayıs 2022 00:18

8. Bu arada dedigim iki delik de yan yana yani yukaridaki anonimin dedigi gibi alarmi cikarirken sokulmus olabilir bilmiyorum

3 mayıs 2022 00:20

9. kullanılmış olsa bile 2 hafta içinde bir ürünün delinmesi normal olmadığı için iade almaları gerekir. defosuz olsaydı iade edemezdiniz ama bu durumda gayet de edebilirsiniz. tüketici haklarını okuyun gerekirse

3 mayıs 2022 00:35

10. incelemeye gönderebilirler. Ona göre de para iadesi falan yaparlar.

3 mayıs 2022 00:46