ev tipi ipl cihaz kullananlar ağda mı yapıyorsunuz jilet mi?

bende philips lumea var ve seans öncesi jilet kullanıyorum, ağda yaptıktan 2-3 gün sonra ipl uygulayıp daha iyi sonuç alanlar olmuş. ama ağda yapacaksam neden ipl kullanıyorum ki diye düşündüm. sonuçta bu cihazların kıl kökünü görmesi gerekmiyor mu, ağdayla kökleri zayıflatmış olmuyor muyuz? siz ev tipi cihazda jilet mi kullandınız ağda mı? ve nasıl sonuç aldınız? ufak çaplı bir anket yapabilir miyiz :)

1. Merhaba süslü, ben bikini bölgesini ağda yapıp ipl uyguluyorum 1 gün sonra. Geri kalanlar jilet. Bikini bölgesi jiletle sert çıktığı ve daha kalın olduğu için öyle yapmaya karar verdim, ama sanırım o bölge daha zor bitiyor her türlü, hala bitmedi kıllar çok gür olmamasına rağmen

22 mayıs 2023 16:28

2. kol ve bacakta ağda deneyeyim bir de o halde :) bikini bölgesinde dayanabileceğimi pek sanmıyorum ya. orada jilete devam

22 mayıs 2023 18:46

3. Özür dileyerek genitalde baya iç kısımlara atış yapıyor musunuz acaba bende de lumea var da cesaret edemedim oraya.

Ben yüzüm için epilasyon yayı var ya onunla alıyorum kökten bıyık çene ertesi gün atış yapıyorum, koltuk altı için yapmıyorum çünkü teri inanılmaz kokutuyor oraya karınca yumurtası yapı başladım yenice.

22 mayıs 2023 18:56

4. a4 ben bikini bölgesinde dudak kısmına da atış yapıyorum sonuçta orada da tüy çıkıyor

22 mayıs 2023 21:55

5. agda yapanlar saka mi? yani insan elindeki cihazin neden ve nasil kullandigina bakmaz mi allah askina?  tembelliginiz ve cehaletiniz cok enteresan bi seviyede gercekten ya. bilmemek hic ayip degil de, ogrenme tenezzulu dahi yok... neyse ben anlatayim sevaptir.

herhangi bir lazerin etki edebilmesi icin kil kokunu gormesi gerekir. diyelim ki agda yapip 1 hafta beklemeye karar verdiniz, mantiken kil kokleri belirmeye baslamis oluyor dimi? ama siz kili kokten aldiginiz her seferinde kil kendini resetliyor ve hic lazer seansi yapmamissiniz gibi, o kil koku dunyaya yeniden gelen bir bebek gibi tamamen kafasi rahat vaziyette onceden nasilsa simdi de oyle uzamaya basliyor. ev tipi yada degil fark etmez lazer yapmaya kalkisan kimseye killari kokten almasi onerilmez.

23 mayıs 2023 12:11

6. aynı şeyi düşündüm a6.. yani insan en azından kutudan çıkan kullanım kılavuzunu okur skjfh ben bi gün önce duş alıp jiletliyorum her yeri, ertesi gün de cihazı kullanıyorum. 5-6 seans oldu benim her bölgede azalma var

23 mayıs 2023 13:49

7. Philips lumea kullanim klavuzunda yaziyor zaten agda veya jilet yapabilirsiniz diye. Ben jilet kullaniyorum.

23 mayıs 2023 14:28

8. A7 şaka mısın kullanim kılavuzunda ağda dan sonra da yapılabileceği yazıyor aq salakları

23 mayıs 2023 15:43

9. kullanım kılavuzunda ağda veya jilet yazması beni ikileme düşürdü zaten neden ağda kullananlara hakaret edildi anlamadım ben de ahahshhsd

23 mayıs 2023 19:32