evde kedi besleyen süslüler bu tüylerinden nasıl kurtuluyorsunuz. furminatörle tarıyorum vs ama üstüm başım tüy?

çamaşırlar yıkamadan çıkınca hep tüylü. elimde tüy toplayıcıyla yaşıyorum resmen yok mu bunun çözümü

1. süslüm ben tıraş ettiriyorum kedimi özellikle mevsim geçişlerinde anormal tüy döktüğü için

28 mayıs 2019 00:18

2. Koli bandıyla etraftaki tüyleri alıyorum ve kedi her gün tarıyorum bu da bayağı etkili oluyor sonuçta dökülecek tüy tarağa geliyor

28 mayıs 2019 00:28

3. Ben de tarıyorum ama olmuyor hele yeni yıkanan kıyafetlerde tüy oluyor ya sürekli beni bitiriyor o ya

28 mayıs 2019 00:35

4. Tüy döküm mevsimi beni benden alıyor. Koli bandı can dostum. Rossman'dan aldığım bir fırça var koltuklar için o fena değil. Bir de arada bir tarıyorum ama bu süreç geçene kadar biraz sıkıntı oluyor tabii.

28 mayıs 2019 00:36

5. çözüm bulamıyorum birde kedim uzun tüylü yarabbim ağzım yüzüm götüm başım her yerim tüy birde mevsim geçişi ben saç döküyorum o tüy deliricem.

28 mayıs 2019 00:36

6. Anonim 4 <3

28 mayıs 2019 00:42

7. Traş ettirmek kedi için sağlıksız diye duymuştum ama bu aralar düşünüyorum kurutma makinesi cidden işe yarıyor mu

28 mayıs 2019 00:45

8. Bizim evde de durum aynı anonim4. Evin her bir bireyi kıl döküyor, saç döküyor. Sevince katlanıyoruz ne yapalım :)

28 mayıs 2019 00:50

9. Mutfağa sokmuyorum yemeklerden tüy çıkmasın diye.Kucağıma alıp sevdikten sonra üstümü ya bununla (link: https://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/tuy-temizleyici-tuy-toplayici-firca-seti-fur-wizard-toz-toplama-443686022?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=58375859007&utm_term=22324009047&ga_prodid=443686022&ga_merchantid=122230707&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMIiO2ZzMq94gIVAqqaCh1e1w7TEAQYASABEgJTq_D_BwE&gclsrc=aw.ds ) ya da ikea'dan stokladığım rulolar ile temizliyorum.Eğer kirliye atılacak bir giysim varsa önce üstünde tüy var mı diye kontrol ediyorum.Evi iki günde bir süpürüyorum çalıştığım için her gün olmuyor malesef.Süpürge yapılmazsa uzun tüylü olan çocuklarımın tüyleri bir yastığı dolduracak kadar dökülüyor.Düzenli taramak ve dökümü azaltmak için bu vb. takviyeler iyi olabilir (link: http://ikarusvet.com/shop/deri-tuy-sagligi/vetoskin-twiss-off-90-kapsul/ ) odalarındaki paspasları iki haftada bir tüyden arındırıp yıkıyorum.Koltukları süpürgenin koltuk aparatı ile süpürüyorum.

28 mayıs 2019 09:26

10. Süslüler statik elektrikle olan tüy toplayıcı ne ola ki. Ben yoğun çalışıyorum sürekli süpür sil olmuyor maalesef koltuklarımın arkası sürtünmekten hep tüy. Çok seviyorum ama uyuz oluyorum. Şuan üstüm bile tüy kul içinde üstümde yattı öpüştük bi diye

28 mayıs 2019 11:13