evde suşi yapan süslüler malzemeleri nereden temin ediyorsunuz? yengeç eti hariç önerebileceğiniz bir içerik var mı?

yengeç surimi ve nori gibi tüm malzemeleri metro market’ten alıyordum son birkaç seferdir aynı markanın surimi stokunu bulamıyorum. migros marketlerde satılan surimileri deneyen veya somon fümeyle yapan var mı?

1. Biz Migros somon fümeyle yapıyoruz çok güzel oluyor. Aynı şekilde surimilerini de kullanıyoruz güzel oluyor. Yalnız biz surimileri parçalayıp mayonezli sirrachalı bi sosla karıştırıp kullanıyoruz, tadını farklılaştırıyor olabilir

23 ağustos 2024 23:06

2. süslğ sen temel malzemeleri hep metrodan mı alıyorsun? ben de evde denemek istiyorum

23 ağustos 2024 23:10

3. Ben somonu çiğ olarak kullanıyorum süslü, bir de avokado ve salatalık güzel oluyor, surimi de macrolardan alıyorum

23 ağustos 2024 23:24

4. A3 süslü ilkinde (link: https://www.gurmenet.com/kategori/deniz-mahsulleri-4?tp=2 Gurme net) sitesinden tüm malzemeleri almıştık. Metro ve diğer marketlere göre daha uyguna geliyordu, aldığımız her şeyi ikiye bölüp paylaştık bayağı 100'lü nori falan almıştık. Pandemi döneminden sonra genellikle metrodan aldık, metroda da tüm malzemeleri var. Metrochef surimi falan da var hatta kendi markaları. Rahatlıkla evde yapabilirsiniz.

23 ağustos 2024 23:26

5. BAZILARINI BAYA BILDIĞIN TRENDYOLAN FALAN ALIYORUM YENGEC SURUMI ZATEN PAKETLI YOSUN SIRKE PIRINC FALAN DA ÖYLE. SOMON VE TON BALIKLARIYLA DA YAPIYORUM GAYET IYI OLDU.

23 ağustos 2024 23:31

6. Sirrachalı sos ve somon füme hiç denemedim, bu kadar seveni varmış gidip alayım. Somon fümeye ısıl işlem yapmadan direkt kullanıyorsunuz galiba.

24 ağustos 2024 00:29

7. Bir yerde metro varsa o şehirde macrocenter da vardır, sushi malzemelerin hepsi satılıyor.

24 ağustos 2024 09:01

8. Metro var ama makro yok asko malsf ki