evde yapılacak nişan için topuklu ayakkabı almalı mıyım?

selam herkese. 15 gün sonra en yakın arkadaşımın nişanı var evde. elbisemi falan aldım ama topuklu ayakkabı da almalıyım dimi? normalde topuklu ayakkabıyla asla aram yok en fazla kısa topuk bot çizme giyiyorum, 5 cm kalın topuk ayakkabıyla rahat edilir mi evde süslüler?

1. ben terliğin pek uygun olmadığını düşünüyorum. En kötü düz bir ev ayakkabısı tercih edilebilir. benim çevremde evde yapılan kutlamalarda çoğunlukla ayakkabı giyiyorlar siz bi terlike kalmayın. şık bir ev terliği alacağınıza dışarda da giyebileceğiniz az topuklu bir ayakkabı almak daha mantıklı geliyor.

23 şubat 2022 15:44

2. Terlik çok kötü gözüküyor kıyafetinize uygun topuklu veya babet alın bence

23 şubat 2022 15:46

3. Arkadaşınıza sorun onlar evde ne giyecekmis falan. Ortama göre giyinirsiniz. Ben abimin nisanında loafer giymiştim topuklu abartı olur diye ama kız tarafı epey yüksek topuklu giymişti

23 şubat 2022 15:46

4. Süslü nişana giden diğer kız arkadaşlarım ayakkabı da alınca "lan ben onu almadım evde topuklu ayakkabıyla nasıl gezcez" dedim ama demek ki gerekiyor ne bileyim ben de şaşırdım :d bir sürü insan olacak bir de bir sürü işler de olacak nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Kısa topuklu bişi bakayım :(

23 şubat 2022 15:46

5. Elbisenizin fotoğrafını atma imkanınız var mı süslü? Ona göre bir model önereceğim

23 şubat 2022 15:46

6. rahat edebileceğiniz bir ayakkabı alın. terlik çok özensiz görünür ne kadar şık olursa olsun bi nişan elbisesinin altına terlik gitmez

23 şubat 2022 15:47

7. Özel günlerde evde ayakkabı giymek daha uygun olur, terlik çirkin bir görüntü yaratıyor. Topuklu ile rahat edemiyorsanız çok az topuklu ya da babet de giyebilirsiniz.

23 şubat 2022 15:49

8. terlik mi? yok artık. tabi ki elbisenize göre topuklu ya da babet giymeniz gerekiyor. terlik kal alaka biraz. ortama uyum sağlamak, kıyafete özen göstermek arkadaşınıza saygınızı gösterir.

23 şubat 2022 15:52

9. Misafirin topuklu giymesi abartı bence ya sadece gelin giyse yeterli. Şık terlik veya babet giyilebilir

23 şubat 2022 15:52

10. (link: https://ty.gl/5hrpy686hc Elbise bu)

23 şubat 2022 16:02