eve shop %50 indirimde alınacaklar?

süslüler cumartesi gününe kadar eve shopta %50 indirim var. bugün baktım ama ne alacağıma karar veremediğim için sürekli ihtiyaçlar dışında bir şey almadan çıktım. kozmetik almak istiyorum aslında çünkü elimde rimel hariç her makyaj malzemesinden sadece bir tane var. bir far paleti bir bronzer gibi gibi.. birkaç şey daha almak istiyorum ama bilemedim ne alsam. bana eve shopta satılan markalardan(w7,mua,technic,essence vs vs) beğendiğiniz ve mutlaka almalısın dediğiniz ürünleri yazarsanız sevinirim:)))

1. süslü venüsler indirime girmişken alın bence eğer jilet kullanıyorsanız, ben swirl ve iki tane yedek başlığını aldım. aseton, makyaj temizleyici, saç şekillendirici, diş fırçası, disk pamuk yedekleyebilirsiniz. vücut nemlendiricileri de indirimde niveanın kiraz çiçekli olanı çok güzel kokuyor ve kokusu kalıcı. pek makyaj malzemesi önerisi olmadı ama belki mantıklı dediğiniz çıkar arasından. bir de oje alın bence hazır yüzde elli indirim varken.

17 eylül 2020 22:36

2. süslüm pamuk,aseton,makyaj temizleyici,diş fırçası oje vs aldım hepsini ilk onları alıyorum zaten ahahaha:)) teşekkür ederim öneriler için nivea kremi ilk defa duyuyorum kesinlikle bakıcam zaten böyle güzel kokan bir şeyler arıyordum. çok teşekkürlerrr :)))

17 eylül 2020 22:39

3. diğer markaları bilmiyorum ama essence için;

çoğu fondöteni - insta perfect var şu an bende

maskaraları - favorim rock'n doll

rujları

göz kalemleri güzel.

bronzer, kapatıcı, allık, dudak kalemi, kaş maskarası, lipgloss, far (aydınlatıcı olarak) ve pudrası da var bende ama çoğu artık üretilmiyor.

17 eylül 2020 23:23

4. Online nasıl bakmadım bilmiyorum ama mağazada essence ürünleri indirime dahil değil.

17 eylül 2020 23:37