evime gelicek ve muhtemelen seks yaparız prezervatifi o mu getirir ben mi almalıyım bu işler nasıl oluyor?

kızlar görüştüğüm kişiyle geçen bana geldiğinde seks yapamadık ben regldim. yine gelicek ve bu sefer yaparız muhtemelen fakat ya yanında prezervatif yoksa diye bi şüpheye düştüm. ben mi almalıyım? öyle çok aktif bi seks hayatım yok en son seks yapalı 2 yıl bile olmuş olabilir o yüzden evimde bulundurmak saçma geliyor. o yanında getirir mi sizce? ve erkekler genelde prezervati kullanmak istemiyor fakat ben o olmadan asla bir birleşme yaşamak istemiyorum. olaylar oraya geldiğinde prezervatif var mı yanında diye sormalı mıyım? ve her ihtmale karşı sizce gidip alayım mı? ama o zaman da sürekli seks yapıyomuşum gibi mi olur?

1. sen al at kenara ne olur olmaz erkek milletinin hep bir bahanesi olur çünkü arada kaynamasın ;)

6 ocak 2021 23:21

2. Al kenarda dursun. O aşamaya gelince var mı dersin. Yok derse bende var dersin

6 ocak 2021 23:27

3. süslü hic bilmiyorum sanirim ben kendim alirdim ama umarim linc yemezsin bu soruyla :d

6 ocak 2021 23:30

4. Süslü ben de uzun süredir kimseyle görüşmedim ama evde duruyor yani belli olmaz erkek milleti getirmeyebilir de cahil dolu. Veya o an beklenmedik seks gelişebilir hazırlıklı olmak lazım. Almaya çekiniyorsanız Da eeen kötü ihtimalle Öpüşme sırasında sorun var mı diye yoksa getir’den söyleyin 10 dakikada geliyor.

6 ocak 2021 23:36

5. Adam eve gelicek hem evinde agirlayacaksin cay kahve icki neyse icirecek hem besleyeceksin. Kiz ustune bi de prezervatif mi alacaksin??? Ya su erkeklere de yapacak bir sey birakin. Sen alma o getirsin. Soylenecekse de o soylesin getir'den.

6 ocak 2021 23:41

6. birisiyle buluşmuştum. çocuk almamış yanına prezervatif. dedim yapmam ben asla o yoksa. "eee bana bunu söylememiştin" demişti. ben söylemesem prezervatifsiz yapmayı düşünüyormuş. ben de vardır onda diye almamıştım açıkçası. sonra markete gidip almıştı. bence sen riske atma al bir tane nolur nolmaz

7 ocak 2021 03:06