evin sürekli tozlanmasından bıktım?

öğlen evi süpürüp sildim, az önce mutfak ve koridoru mopla silmem gerekti içecek döküldüğü için (mutfak ve koridor zemini fayans) epey fazla toz çıktı. bir gün süpürülmezse duvar kenarlarında tozlar görülüyor. beyaz fayans zemin olduğu için de göze çok batıyor. kapı eşiklerindeki süpürgelikler yüksek ve sıkıntılı olduğu için robot süpürge alamıyorum. neden bu kadar tozlanır ev nasıl geciktiririm bunu? evde halı olmamasından kaynaklı olabilir mi?

1. Ben biraz takıntılıyım ama az önce eşim de farkedip söyledi öğlen yaptık temizlik nasıl bu kadar toz birikti diye. Camlar açık oluyor genelde, ara bir sokaktayız ama caddeye yakınız otobüs falan geçiyor sürekli. Hiçbir eşyayı da hareket ettirmedik. Süpürgelikler ile duvarların arasında boşluklar var çok az, buradan da gelir mi acaba?

19 nisan 2022 22:43

2. Ben saldim artik. Ertesi gun yine toz almam gerekiyo. Hayir coluk cocuk da yok. Hareket edip toz kaldiran. Zaten esim takintili olmama cok kiziyor. Temizlik hastasi oldum iyice. Artik takmiyorum. Ne zaman gozume carparsa aliyorum.

19 nisan 2022 23:33

3. annemin söylediğine göre halı olmamasından dolayı olabilirmiş süslü. halı tozu tutuyor çünkü, yerde birikmiyor böylece daha az görüyorsunuz. ben de halı alınca yerlerin daha az tozlandığını fark etmiştim.

20 nisan 2022 09:23

4. halı aldık haftasonu gelecek umarım daha az tozlanır yerler çok teşekkür ediyorum ☺️

20 nisan 2022 12:33