evlendik ama hala beraber olamıyoruz?

kızlar çok mutsuzum o kadar moralim bozuk ki. çok aşık olarak evlendim deli gibi arzuluyorum. 5 gün oldu evleneli ama hala cinsel ilişkiye giremedik. sebebi canım yanıyor. vajinaya ilk girişte bir baskı yanma acı. tarif edemiyorum. doktora gittim ilk iş enfeksiyon var dedi fitil falan verdi. hymen biraz kalınmış anladığım kadarıyla bir de. ama bunların dışında hiçbir sorun göremedi. vajinismus olduğunu sanmıyorum dedi. ama deli gibi ıslanmama delirmeme rağmen o anı atlatamıyorum işte canım yanıyor. ben ne yapacağım kızlar? eşim çok anlayışlı hiç zorlamıyor. bunun için evlenmedik vs diyor ama ben kendini çok kötü hissediyorum. balayımı zehir ettim kendime.

1. uygunsuz bir yanıt olabilir ama etrafındaki hiçbir şeyi hissetmeyeceğin miktarda alkol alıp yarı baygın haldeyken ilk seferini atlatmayı seçebilirsin.

bir de ilk seferden sonra biraz ara vermelisin. ben gerdek gecemden sonraki hafta sevişemedim çünkü ilk seferden ötürü hala canım yanıyordu ama 5-6 gün sonra gayet düzeldi her şey.

26 temmuz 2018 10:31

2. Üstteki süslümüz söylemiş zaten ama belki biraz alkol işini görür kullanıyorsan?

26 temmuz 2018 11:02

3. Ben de alkol demeye gelmiştim, benim için çok işe yaramıştı

26 temmuz 2018 11:10

4. Süslüyüm partnerin içeri girmeyi yavaş yavaş denerken , sen ya da o farketmez biriniz klitorisi uyarmayı deneyebilir misiniz? Ben bu şekilde birleşme sağlamıştım

26 temmuz 2018 11:10

5. Aynı şeyleri yaşamıştım ben de. Sanki bi kapak var aşılmıyor gibiydi eşim de tecrübesiz olunca resmen deliği bulması ve doğru delik olduğuna  emin olması bile 2 saat sürmüştü sen düşün.

Biz duşta yaptığımız denemede başarılı olmustuk. Sıcak su gevşetti herhalde kasları. O zemine oturdu ben üstüne çıktım ve hymen bozuldu. Benimki de çok kalındı bu arada.

26 temmuz 2018 12:53

6. merhaba süslü, bizim bunu aşmamız tam 8 ay sürdü. bir türlü yapamadım, neyse ki erkek arkadaşım sabırlı çıktı. bunun sebebi her şey olabilir. anatomik sebepler değilse ki doktora gitmişsin, olay tamamen rahatlamana bakıyor.

biz birleşebildiğimizde kendi kendime şunu dedim "bu kadar mıymış yani?". acı yoktu, sadece bir şey tarafından doldurulma hissi vardı ama kan aldırmak kadar bile acıtmıyordu. ben bunun için psikolojik yardım aldım. terapistim seksi kafamda çok büyüttüğümü, seksin aslında overrated bir mesele olduğunu söyledi.

beden aslında kendi yolunu buluyor, daha çok zorlamak ya da bu konuyu konuşmak işlerin daha da sarpa sarmasına sebep oluyor. ön sevişmeyi uzun tutun, mümkünse bu konuyu konuşmayın ve kafanız rahat olsun. olayın ilacı bu.

bir de şu var. sanıyorum ki bu ilk seferiniz. bu sebepten darsınız, bu da biraz zorluk yaratıyor. biz de bunu önce parmaklarla deneyerek aştık. önce bir parmak, birkaç sefer onunla oyalandık. sonra iki parmak. benim kafam "aa oluyormuş." dediği zaman birleşmeyi denedik, çünkü sizin de inanmanız lazım.

terapistim bana çok mu acıyor demişti, bilmiyorum demiştim. belki de sadece uyduruyorum ki sanırım öyleydi.

kısacası dert etmeyin, rahatlamaya çalışın. sizi daha da yükseltecek, oradaki kaslarınızın gevşemesine yarayacak şeyler yapın. bir de sizde olur mu bilmiyorum ama bir süre sonra bunu başarısızlık olarak algılamaya başladım, kendimi çok yargıladım ve yıprattım. aman nolur siz yapmayın, bu bir başarı değil, acelesi de yok bir yerde. sizin zevk almayacağınız bir şekilde olacaksa neden olsun?

umarım her şey gönlünüzde olur, mutluluk bu arada.

26 temmuz 2018 13:26

7. eşinizin "bunun için evlenmedik" demesine güldüm süslü kusura bakmayın :) ne için evlendiniz ki evliliğin büyük bir kısmı cinselliktir yani olmazsa mutlu olamazsınız maalesef... rahatlamaya çalışın. alkol+1

26 temmuz 2018 14:14

8. bende nişanlıyım valla aramızda bu muhabbetler konuşulunca acıyacak mı acaba diye endişe ediyorum ve anında şunu düşünüyorum. ya çevremde lisesi bebeler yapıyor demekki öyle abartılı bir şey değil ki herkes halinden memnun. ilk sefer herkes acır ama sinek ısırığı gibi demişti. bende henüz yaşamadım ama o an acıdan çok eşinizi sevdiğinizi onun olmak istediğniizi düşünün. ki çok istediğiniz belli. acıyı atın kafanızdan bir kerecik bir şey sonucta her sefer acımayacak ki. ve arkadaşlara katılıyorum alkolle gevşersiniz

26 temmuz 2018 15:01

9. Süslü bundan kaçmayın, üzerine gidin. Uzaklaştıkça soğursunuz ama çok da zorlamayın tabi. Islanmak mesele, devamında hissedeceğiniz "sinek ısırığından hallice" anlık bir acı sadece. Devam bile etmedi mesela benim hissettiğim acı. O gün birkaç saat sonra tekrar edebildim yani ordan pay biçin işte. Tersini söyleyip moral bozanları da dinlemeyin. Kendinizi anın büyüsüne bırakın. Alkol kullanıyorsanız mantıklı bir seçecek, diğer süslülere katılıyorum.

26 temmuz 2018 15:33

10. Alkol +1. Ancak kafanız tam boşaldığında olacak demek ki. Mesela film açın. Rahatlamaya bakın. Kafanıza taktığınız kadar acısı yok. Benim minnacık bir sızım oldu o kadar. Ve ben de korkuyordum. Aşamıyorduk o sınırı. Hiç ummadığım bir anda olmuştu. Baya ıslanmıştım ve yüzeysel takılırken resmen penisi kaydı ve oldu. Zaten olay bitince "bu muymuş yani? " diyeceksiniz :)

Eşinizin "bunun için evlenmedik" demesini kendi adıma takdir ediyorum. Çünkü "illa olacak bu gece olacak" hödüklüğündense bu daha naif bir bakış açısı. O da farkında. Ve zamanı gelince herşey hallolmuş olacak. Mutluluklar :)

26 temmuz 2018 16:21