evlenmenize rağmen unutamadığınız biri var mı?

sadece merak ettim. büyük aşklar ya da karşılıksız sevgilerinizi evlenmenize rağmen unutamadığınız oldu mu?

1. Evlenince hafıza sıfırlanmıyor. Modern kadınlar evliliği çok büyütüyor. Evlilik ittifak demektir. Koca koca kadınlar artık çocuklara bile anlatılmayan masallara inanıyor. Absürt.

9 mayıs 2023 08:42

2. (link: https://i.hizliresim.com/2if6h9w.jpeg Görsel)

9 mayıs 2023 09:26

3. Maalesef böyle tipler var . İnsanı evliliğinde bile ikinci kişi pozisyonuna düşürürler, korkutucu.

9 mayıs 2023 09:45

4. Öncelikle evli değilim.

evli olan eski sevgilim hala ara ara "özledim vb" mesajlar atar ya da arar. ( neden engellemiyorsun diye duyar kasacaklara not; engelledim farklı numaralardan ulaşmaya çalışıyor ve bu daha rahatsız edici ve sırf bu yüzden numaramı değiştirmek istemiyorum 20 küsür yıllık numaram ) sakinlikle anlatıyorum olmuyor, kızıyorum olmuyor değişik bir durum. Kendimi küçük hissetmeme sebep oluyor.

9 mayıs 2023 10:21

5. evli değilim ama her zaman bende yeri olan biri var ve muhtemelen evlendiğimde de aklıma gelecektir aa napıyo acaba diye.

bundan iş arkadaşıma bahsettim. kendisi erken yaşta evlenmiş 15 senedir falan beraberler. eşini çok seviyor eşi ona tapıyor. çok da mutlular. ama diyoki "hep aklıma gelir eşim değil de bi önceki olsaydı hayat nasıl olurdu diye". yani mesele sadece aşk sevgi değil bazen paylaşılanlar, bazen ihtimaller yüzünden insanın aklına geliyor.

ama unutamamak ve arada sıra aklına gelmesi çok farklı şeyler bence. 7/24 bi başkasının düşünürken evlenmek karşındakine yapılan büyük bi ayıp. kendim de böyle bi durumun içinde bulunmayı istemezdim.

9 mayıs 2023 10:28

6. eski sevgilim aradan 2 yıl geçmesine rağmen evli olmasına rağmen benden bunu gizleyerek yazdı aradı başlarda reddettim sonra ben de bahsettiğiniz o ihtimal üzerine 1 sene sonra da olsa karşılık verdim defalarca sordum evli olup olmadığını reddetti tabi ki sakladı kendince ama sonradan başka şekilde öğrendim evli olduğunu iletişimi kestim hala eşinden özürler dileyeceğine benden özür diliyordu engelledim.. velhasıl kelam o ihtimalin peşinden de gitmemek lazım o bakkala giderken giydiğiniz eski tişört tanıdık bildik rahat ama keşke giymeseydim hissi gerçek yani.. bittiyse bitmiş olarak kalmalı.

9 mayıs 2023 11:05

7. bundan 4 sene falan önce kendimce çoook büyük bir aşk acısı yaşadım, çok kötüydü ve asla unutamayacağım yıllar geçse bile bu kişiyi anacağım diye düşünüyordum. şimdi evlilik yolunda olduğum bir ilişkim var, o eski kişi o kadar umurumda bile değil ki, sadece şükrediyorum iyi ki onla olmamış diye. sen hala o duygudayken hiç unutamayacakmışsın gibi geliyor da, sonra aşık olunca geçip gidiyor tamamen o. takıntılı melankolik bir tip değilseniz, hayatınızdaki kişiyi de yeterince seviyorsanız oturup eskiye kederlenmiyorsunuz. ukde falan da kalmıyor.

9 mayıs 2023 12:49

8. A10 süslü yaa şu an tam o durumdayım ne zaman tanıştınız şu anki sevgilinizle ve evet iyiki olmadı demeye başladınız? O kadar üzülüyorum ki takıntıya mı dönecek yoksa geçecek bir acı mı bazen anlamakta zorlanıyorum.

9 mayıs 2023 13:25

9. ben de takıntıya döner diye korkuyordum süslüm çünkü nerdeyse 2 sene falan aşk acısı çektim arkasından. sonra zaman geçtikçe azaldı, ben tekrar birileriyle flörtleşmeye başladım vs. sevgilimle de geçen sene tanıştık, 1 yılımız doluyor şimdi. tanıştığımızda aklımda pek kalmamıştı ama hala olsaydı nasıl olurdu, bir daha öyle aşık olamam vs diye düşünüyordum. çook daha sağlıklı ve çok daha fazla aşık olduğum bir ilişkideyim şimdi. geçiyor süslü, kötü olana ukde kalmıyor. kötü olmasa bitmezdi zaten.

9 mayıs 2023 14:29

10. Teşekkür ederim a10. 1 yılı doldurdum hala unutmadığım için kendime kızıyordum dediklerin çok iyi geldi umarım güzel olur her şey🍀

9 mayıs 2023 14:39