evlenmeyi düşünmüyorum diyen birine ne demek lazım?

süslüler biriyle tanıştınız ve 3 aydır tanışma süreci geçirdiniz diyelim. bu süreç içinde gezdiniz, yemek yediniz ,yemek yaptınız, birlikte uyudunuz, sarıldınız bir çok şeyi birbirinizle paylastiniz ve en önemlisi hiçbir saygısızlık tartisma yok güzel anlaştığınızı da düşündünüz. belki ileriye yönelik bir şeyler olabilir zaman lazım dediniz neyse karşıdaki kişi size sohbet ederken- kendisi pratisyen hekim- uzun uzun düşündüm geleceğimiz hakkinda ben uzman olacağım 4 yıl il dışında olacağım kazanacağım büyük bir ihtimalle uzak mesafe ilişkisi yurutemem ve açıkçası seni kırmak da istemiyorum evlenmeyi de düşünmüyorum sadece yaptığımız şeylere devam etmek istiyorum seninle mutluyum ama gideceğim dese ne derdiniz. üstelik bunu demeden gündüz 1 saat önce de evime hediye geldi çiçek almis ona sevinirken oldu bu. bir insan neden böyle düşünüyorsa evime çiçek göndertir ki? gerçekten tuhaf değil mi? evlenme niyeti olmadıgi insana neden hediyeler alır çiçek yollar....

1. Keyfi yerinde takılmaya devam etmek istiyor, bu rahatlığı kaybetmek istemiyor işte. Ne demek evlenmek istemiyorsa niye çiçek yolluyor? Tam da böyle düşünüp ilişkiyi bitirmeyin diye

19 temmuz 2022 01:19

2. Manipüle ediyor amk. Bunu da biz mi söyleyek? Tippik yumuşatma taktiği.

Bak bebeeem ben taqılmaq istiyom dese siktiri basacağınızı bildiğinden gülle ayıyla bak bebeeem ben taqılmaqq istiyom diyor bu kadar basit.

19 temmuz 2022 01:25

3. İnsan ilişkilerinin bir algoritması yok maalesef, değişken insan olunca her şey mümkün oluyor.

Bence, iyi vakit geçiriyorsanız devam edin, çiçek almakla evlenmek arasında hiçbir bağ yok keza. 3 aydır tanıdığınız bir insanla evlilik düşünmek düşünmemekten çok daha sağlıksız geliyor bana. Cicim aylarında insan gerçekten çok yüksek oluyor karşısındakine, tanıdıkça bu heves kalmıyor çoğunlukla.

Bu biraz şey gibi olmuş 'ne biliyim sen çiçek alınca ben de gelinlik provasına gideyim dedim'.

Yani evlenmek bir amaç değil, araç olmalı benim bakış açıma göre. Sevdiğin insanla olmak için yapılabilecek bir şey, olması için bir insan bulmaksa boşa harcanmış bir hayat gibi geliyor bana.

Açıkçası biri bana 3.ayda evlilik yoksa ben yokum dese veya ima etse çok garip gelir bana, ha ama bunu 'ben ne istediğimi biliyorum,aradığım şey bu' argümanına sığınarak yapan kadınlar var, her tanıştıkları erkeğe bunu söyleyip bir noktada okey olan birini bulup evleniyorlar,amaçları bu olduğu için mutlu ve başarmış da olabilirler ama ne kadar mutludurlar tartışılır

19 temmuz 2022 01:33

4. Herkesin hayat amacı evlenmek olmak zorunda değil??

19 temmuz 2022 01:34

5. *gerçekten ne kadar mutludurlar

19 temmuz 2022 01:34

6. Sen evlenmek istiyosan ve karşındaki istemiyosa bb. Burda senin ne istediğin önemli. Ben evlenmek istiyorum ama onu da kaybetmek istemiyorum tavşanlar gibi sevişmeye devaammm adam beni bırakır yanıma geldiğinde sevişiriz gider biraz mallık oluyo.

Adam gidicem demis zaten, yani iliski er ya da geç bitecek gittiğinde. Neye devam ediceksin ki diğer anonimler devam ederim ben olsam demis

19 temmuz 2022 01:39

7. Süslü pratisyen hekimler eğer başarı hedefliyorsa evet, tus kazanmadan size rahat yok. Adam haklı biraz da şu an çalışma ortamı rahattır belki tus sürecine girmemiştir, girdiklerinde kendilerini hayata kapatıyorlar. İlişki milişki yalan oluyor. Bence net davranmış. Şu an sizinle takılmak istiyor, kibar da biri ama önceliği kariyeri.

19 temmuz 2022 01:44

8. 3 aydır tanıdığın kişiyle evlilik kafasına girmene ne gerek vardı? 3 ay tanımak için de sarılıp uyumak için de sevişmek için de erken bana göre

19 temmuz 2022 02:48

9. Açıkça demiş istemediğini. Bence hiç ilerde başka bir şeye döneceğini düşünme. Erkeğin en basından itibaren peşinde koşmadigi, zamanla, zorlamayla, aliskanlikla vs iliskiye dönen iliskilerden kadına hayır gelmiyor zaten. Bunlara uzun flört dönemi ve fuckbuddylik de dahil. Adamin bir ayagi da Gozu de disarda oluyor. İliskiye donmemesi iyi senin için olur. Bence iletişimini kes, önüne bak.

19 temmuz 2022 03:03

10. Bu biraz sey olmamis mi? " ne biliyim sen bana oyle bakinca bende iyiki varim( evleniriz) sandim"? Djjdjf. Kardesim cicek almasiyla evlenmek istemesi arasinda nasil bir bag var allah askina? Bu kadar basit seylerden umutlanmayin uzulursunuz. Gelelim soruya. Belli ki siz bazi hayaller icindesiniz, bu kiside diyor ki " ben farkettim senin kafandakileri o is olmaz. Ama boyle de iyi bozmayalim ben isteyince iletisimi keserim cunku DURUSTCE SOYLEDIM bunu sen kabul ettin". Cicek almasida agziniza bal calmasi. Sizin isteginiz onemli. Ben olsam bitiririm ayni yone bakmiyormussunuz zira , sonra e ben sana demistim diyip toz olacak .

19 temmuz 2022 03:12