evlilik teklifi ve nişan arası ne kadar olmalı sizce ?

süslüler 1 yıl çok uzun bir süre mi ? yani erkek arkadaşım evlilik teklifi etti fakat onun askerlik, benim iş bulma sürecim var o yüzden yaklaşık 1 yıl sonra nişan planlıyoruz. sizce komik ve garip mi ?

1. Yaşlarınız kaç süslüm? Yani çok komik değil gayet normal. Ben temmuzda teklif alıp ekimde nişan yapmıştım. Nişandan İki yıl sonra evlendim.

6 aralık 2022 15:43

2. Kime komik ve garip gelecek ki? Ikinizin ozeli bu sonucta. Bence nisani evlilige ne kadar yakin yaparsaniz o kadar iyi cunku aileler isin icine girip resmiyete dokulunce isler karisiyor. 1 seneden fazla nisanli duracagima ben de olsam evlilik teklifinden sonra beklerdim askerlik is bulma sureclerinin tamamlanmasini.

6 aralık 2022 15:44

3. anonim 2 aşırı hakli.Bir kere "nişanlı kız"yaftasi yapıştı mi uzerinize işler karisacak.Hic ummasaniz bile belki anne babanızın tavrı değişecek,arkadaşınızın aliless belki sizin uzerinde söz hakları olduğu fikrine kapilacaklar.ha kapilsinlar ne olacak, ama durduk yere de insanlarla uğraşmaya gerek yok.Dugune yakin yaparsınız nisani

6 aralık 2022 16:05

4. ben 24 erkek arkadaşım 25 yaşında 4 yıllık bir ilişkimiz var süslüler. açıkcası ben de nişan ve düğün arası çok uzun olsun istemiyorum. evlilik teklifi aldığımı daha yakın çevrem dışı kimseye de söyleyemedim nişan ne zaman vs diye soracaklar diye.

6 aralık 2022 17:13

5. Sevgilim Aralık ayında teklif etmişti nisanda nişanlanacaktık covid girince eylülde nişanlandık. Keşke daha geç olsaydı uzayan nişanlılık hiç güzel bir şey değil

6 aralık 2022 17:45

6. yok süslü bizimde pandemi girdi araya 1.5 yıl sonra yaptık