fındık toplamak kaç kalori yaktırır?

ajsllsks böyle sorunca çok komik oldu ama sabah 8de başlayıp 6 da bitiyor mesela, googleda bahçe işleri saatte 400 kalori yaktırır falan diyor ama bana o kadar değildir gibi geldi. bilemedim beslenme düzenimi ona göre ayarlamak istiyorum o yüzden soruyorum süslüler.

1. Süslü fındık toplamak insanı mahveder ne kalaorisi. 10 gün fındık toplayın yediginize de dikkat edin biraz garanti 4 kilo gider . Bir Giresunlu olarak ne zaman yazın kilo vermek istesem kendimi bahçeye atıyorum ajsnsmhans.

13 ağustos 2019 19:27

2. Şimdi fındık toplamadan eve geldim. Ya bu spor uğruna yapılacak bir şey değil, beliniz sırtınız mahvoluyor. Ayakta zor duramıyorum yani. Üst bacak çalıştırıyor br de squat etkisi var.

Ayrıca bu kadar çalışmaya insan enerji istiyor bol bol yemek de yeniyor ekmekli ekmekli. Fındıkta kilo vereni görmedim ben de alıyorum şahsen, çok yemek yeniyor çünkü

13 ağustos 2019 19:30

3. Ayyy yorumlara bak ya kader ortaklarım benim hepimize kolay gelsin yok gözüme yaprak kaçtı ağlamıyorum :( öğlen ekmek yemedim ama çok yiyesim var şuan, evet iyi beslenmezse güçsüz düşüyor insan

13 ağustos 2019 20:02

4. Anonim 6 Giresun keşap'ta misafirim olabilirsiniz ajans. Annem fazladan 1 kişi için findikta her türlü misafiri ağrılar hanamsns . Sahile yakın olduğumuz için deniz findiktan sonra gir gir çık.

14 ağustos 2019 12:12

5. Ben de ordu ya beklerimm :) denize bi 10 dk var ama ırmak dibimizde gel buyur :d ayrıca inşallah atanırsın ben de geçen sene böyle diyordum şuan hayallerim gerçek oldu sabır :)

14 ağustos 2019 21:45