facetime ile görüşmelerde kamera aynada gördüğümüz gibi mi yansıtıyor bizi misal snapchat kamerası veyahut iphone ile fotoğraf çektiğimiz ?

gibi mi yansıtıyor kızlar bu çok önemli. umarım sormak istediğimi anlayan birileri vardır. minnettar olacağım çünkü cevabı bulamadım

1. Yani illa ayna da değil anlatmak istediğim fotoğraf çekilmek için kameraya baktığımda iyiyken çektiğimde berbat bir şey çıkıyor ortaya ve FaceTime ile de böyle karşıya gidiyor mu merak ettim. Gece gece gelen sorgulama resmen

9 haziran 2020 00:26

2. ayna halinizin tersi gözüküyor

9 haziran 2020 00:29

3. Yani benim beğenmediğim görüntü gidiyor aslında karşıya yanlış anlamadım di mi süslü kamerayı açıp baktığımda dahi gördüğüm şey yine aynaya bakmışım gibi gösteriyor telefon bana ama karşıya yine olduğu gibi bana görünmediği o berbat haliyle gidiyor

9 haziran 2020 01:04

4. Buradan anlıyorum ki kişi beni karşımda gibi görüyor benim kendimi gördüğüm gibi değil

9 haziran 2020 01:29

5. facetime arka kameranın aynısı işte süslü. aynadaki halimiz bi snapchat ve instagram kamerasında gözüküyor :(

9 haziran 2020 01:31

6. Ah anonim 3 süslü çok kısa ve net çok iyi anladım şu an teşekkür ederim :(

9 haziran 2020 01:44

7. Bu da aklımda bulunsun teşekkür ederim süslü ama facetime kullanıyoruz :( yani bilmiyorum öyle cidden kötü görünüyorum ya keşke aynada göründüğüm gibi olsam demek ki normalde çirkinim ben :(

9 haziran 2020 14:20