fal sorulari buraya ? süslüsözlüğü temizlemek ve ikide bir açılan kahve-tarot isteklerinin tepki çekmesini engellemek için?

evet süslüler, işte karşinizda dev hizmet! dşgldslgld sevgilinizden mi ayrıldınız? işler yolunda gitmiyor mu? veya canınız mı sıkıldı? yeni başlık açmak yerine bu başlığı kullanarak fal taleplerinizi yerine getirebilirsiniz. belki sayfalar dolacak, taşacak. ama üzülmeyin. çünkü yeni yeni başlıklarda tepki çekmek yerine, bu çatı altında toplanarak sesimizi duyurabiliriz, fal baktırabiliriz, fal bakabiliriz. bu kanayan yaraya böyle bir çözüm üretmek istedim.

1. Ben istiyorum ben ben ben bakan varsa lütfeeeen

28 ağustos 2018 02:43

2. Bence kategorilere fal gelmeli. Hep bu soruyu nasıp bulsun insanlar. Ya da falkulüp sekmesi

28 ağustos 2018 02:44

3. lütfen tutsun, hatta sözlük yönetimi otomatik olarak bu sekmeyi üstte falan tutup sorulan diğer tüm soruları silebilse keşke. bir fal sorusu daha görmeye mecalim kalmadı.

28 ağustos 2018 02:54

4. evet gerçekten böyle bi sekme eklenmesini çok isterim. insanlar tıklayınca okusun onları çünkü, acil faaaal tarzı soru başlıkları görmesinler. ben de tarot isteği yaptım burada, fakat gelen tepkiler belli, insanları rahatsız etmenin ne manası var ki?

28 ağustos 2018 02:58

5. 6.anonim tek bir soru: NE ZAMAN SEVGİLİM OLACAK BENİM? rumuz: nezamansevgilimolacak. şflgşslfgks kahve falına da gerek yok tarota da gerek yok gönlünden kopan 3.göz cevabına da inanacağım cidden

28 ağustos 2018 03:01

6. Süslüler fal uygulamasının falları burdakilerden daha mı kötü?

28 ağustos 2018 03:02

7. 9.sıradaki süslüm, fal uygulamaları cidden ezbere cevap veriyor ve samimi olmuyor. hele o faladdine çok kırgınım 2 paragraf boyunca betimleme yapıyor gören de uzun uzun cevap verdi zannedecek.

28 ağustos 2018 03:03

8. Ay fal baktırmak isteyen gitsin parasını versin baktırsın. Bunun yeri sözlük değil

28 ağustos 2018 03:14