fazla kilosu olan süslüler, yazın denize nasıl giriyorsunuz :( bikini giymek içimden hiç gelmiyo, mayo deseniz bacakları çok ortaya çıkarıy?

1. vücuduma takık bir ezik olmadığım için bikinimi giyip giriyorum gayet.

8 temmuz 2021 21:33

2. 1.63'e 78 kiloyum bikini giyiyorum daha kilolu olduğum dönemlerde de hep bikini giydim. Siz sahilde kilolu biri görünce bi şey diyor musunuz ya da aklınızdan bi şey geçiyor mu. Çeşme'de bodrum'da millete hava atmaya, şova gidenlerden değilseniz sahilde kim ne giymiş diye düşünmek feci saçma bi olay.  Marmaris'te obez üstü yaşlı turist teyzeler çatır çatır giyiyor o bikinileri o kadar hoşuma gidiyor ki muhtemelen hiçbi zaman baskı altında hissetmediler bizim aksimize

8 temmuz 2021 21:33

3. Ben bikini veya mayo üstüne deniz şortu veya deniz eteklerinden giyiyorum süslü. Daha iyi göründüğünü düşünüyorum. Ama yaz mevsiminin tadını çıkar lütfen, nasıl göründüğüne değil de denizin keyfini çıkarmaya odaklan <3

8 temmuz 2021 21:37

4. Offff Allah aşkına kimler kimler ne vücutlarla denize giriyor kimsenin umurunda değil bir takan sizsiniz aşın artık şu komplexinizi

8 temmuz 2021 21:49

5. Yani bikini veya mayoya bir uniforma, ne bileyim bir is kiyafeti gozuyle bakiyorum. Sonucta denize girerken giyilmesi gereken ozel bir kiyafet buna anlamlar yuklemeye gerek yok. Denize cogunluk mayo ile girdigine gore yani erkegi kadini yari ciplak olduguna gore burada haber degeri olusturacak bir sey de yok. Kimi kilolu, kiminin kemikleri sayiliyor, kimi asiri killi. E napalim yuzmeyelim mi?

8 temmuz 2021 22:16

6. Haziran başında Bodrum'daydım, her sene gittiğim otel bu sene full Türk'tü ve herkes vücudunu salmıştı. Normalde manken geçidi gibi oluyordu. O nedenle ne ile rahatsanız onu giyin :)

8 temmuz 2021 22:45