fikirtepe'de rezidans mı göztepe'de apartman dairesi mi?

süslüler yakın zamanda ev bakacağım rezidans rahat olur mu ne önerirsiniz? fikirtepedeki rezidanslar nasıldır

1. öğk fikirtepede napıcan süslü. gecekondu mahallesinin dibinde, eskort ve mafya dolu o rezidansların içi

12 aralık 2023 20:09

2. A1 Eskort ve mafya mı süslü hiç bilmiyordum bi arkadaşım oturuyordu gittim bi iki kere kötü bi sorunla karşılaşmadım, baya şaşırdım bu dediklerine. Konum olarak iyiydi metro metrobüse yakın

12 aralık 2023 20:12

3. duyduğum ve gördüğüm kadarıyla bana  fikirtepe hem varoş hem güvensiz geliyor. gece vakti acil bir durum olsa tek başına mahallende tek başına yürüyemezsin, hemen yanı çingene mahallesi. zaten metrobüs ve marmarayın  dibinde olmasına rağmen fiyatlarının piyasa ortalamasının altında olmasından anlaşılıyor dezavantajları.

bu arada evet, daireler nispeten uygun fiyatlı olduğu için ve rezidanslarda genel olarak kim kime dum duma durumu olduğu için oralarda orta seviye eskortlar ve üçüncü sınıf mafyatik tipler yaşıyor. gizem bağdaçiçek orada yaşıyor mesela :d

12 aralık 2023 20:17

4. Çok teşekkür ederim süslüm evet fiyat meselesi kafamı kurcalamıştı ümraniyedeki rezidanslar bile daha pahalı anlayamamıştım. Uyarın için teşekkürler <3

12 aralık 2023 20:20

5. Depreme dayanıklı olan

12 aralık 2023 21:00

6. göztepede apartman dairesi derdim ama deprem meselesi kafamı karıştırdı.

12 aralık 2023 23:50

7. göztepe ya da fikirtepe'ye bakıyorsan feneryoluna, zühtüpaşaya da bakmanı öneririm. insan profili iyi, mülteci basmamış (henüz), metrobüse marmaraya yakın.

benim cevabım göztepe bu arada.

13 aralık 2023 09:33

8. Teşekkürler süslüler

13 aralık 2023 10:30

9. benim cevabım da nezihlik ve güven anlamında göztepe süslü.

13 aralık 2023 14:13

10. fikirtepenin bi kısmına koca koca apartmanları döşediler. bi kısmına da saldılar öyle. arkadaşım orada kentplusta oturuyor. eskort dolu +1. ayrıca apartmanda sürekli elektriktir, sudur, asansördür problem çıkıyor. ziverbey, kuyubaşı, feneryolu gayeeet güzel yerler ama kiralar uçmuştur.

13 aralık 2023 17:50