filmlerde dizilerde içilen sigara gerçek mi?

bazı oyuncular çok içli içiyor sigaraları. merak ettim gerçek sigara kullanmıyorlardır heralde dimi?

1. Evet gercek sigara

24 nisan 2023 01:36

2. değil çubuk kraker.

24 nisan 2023 01:49

3. Bir de emin emin yazmışlar :d gerçek sigara gibi yanan, duman çıkaran, içine çekilebilen sahte sigaralar var. Yoksa mesela peaky blinders'takiler şimdiye abbas yolcuydu.

24 nisan 2023 02:45

4. sigara içmeyen oyuncuların kullanması için içinde tütün yerine kurutulmuş çiçek vs olan sigaralar var diye biliyorum

24 nisan 2023 02:46

5. A4 ve a5 çok teşekkürler, mantıken ben de böyle olduğunu düşünmüştüm, gerçek sigara kullanılması hem maliyetli hem zararlı olur çok saçma

24 nisan 2023 03:03

6. Bilinmeyen şeye kesin böyledir yea diye nasıl bu kadar emin, göt göt cevaplar veriliyor hiç anlamıyorum. A4 ve a5 süslülerin de yazdığı gibi İçi başka ot dolu sahte sigaralar var. Aynı sahneleri defalarca çektikleri oluyor. Gerçek sigara olsa birkaç aya kalmaz kısa dönem çıkar settekilere.

24 nisan 2023 06:24

7. Sigara içenler bile rol yaparken gerçek sigara içemez. Yasak.

24 nisan 2023 07:21

8. ne kadar itici, bilmis bilmis cevaplar :d sozluge soru sordugunuzda aslinda boyle fikri olmadan zikri olan insanlara soruyorsunuz.

ustteki suslulerin dedigi gibi tutun yerine karanfil, yasemin ciceklerinin kurutulmus hali kullaniliyor genelde. ayrica uyusturucu sahnelerinde de margot robbie b vitamini tozu ya da pudra sekeri kullanildigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam.

24 nisan 2023 08:19

9. Margot Robbie bunu açıklamıştı, sigara içen kurutulmuş bitki içiyorlarmış ama bayağı rahatsız edici geliyormuş. Koko için de b12 vitamini kullanıyorlarmış. Trde ne kadar oluyor bilemem belki içiyorlardır

24 nisan 2023 10:07

10. Mark ruffalo'nun bir tiyatro oyununda joint ictigi bir sahnede bir seferinde gercek joint koymuslar ve adam saglam bir nefes cekmis. En iyi oynadigim oyundu diye anlatmisti graham norton show'da. bu arada ben sigara icmiyorum dolayisiyla cicek de koysalar yaprak da koysalar o cigerine kadar cekip uflemeyi yapamazdim. Adeta sigarayi yiyen oyuncular var eger sigara icmiyorlarsa gercek hayatta takdir ettim.

24 nisan 2023 10:57