flörtüm ciddi temas bağımlısıyım dedi ne demeye calısıyor?

süslü burda art niyet arıyım mı yani ne demek istiyor ben buna ne cevap vereyim

1. Nereden buluyorsunuz bu sapık herifleri ya pislik.

26 temmuz 2021 14:17

2. Peki ben buna nasıl cevap vereyim sizce

26 temmuz 2021 14:20

3. Nibiru süslü böyle dedi (link: https://www.hizliresim.com/b93tick Link)

26 temmuz 2021 14:33

4. Evet nibiru, pislik ve sapık. Flört edilen bir insana kurulacak bir cümle değil ben temas bağımlısıyım. Taciz olarak bile algılanabilir aradaki iletişime bağlı olarak.

Flört dediğin insan yeni yeni tanıma aşamasında olunan, ilişkinin sevgili olmaya gidip gitmeyeceğini degerlendirdigin insandır. Bunu açıklama gereği hissettim. Dolayısıyla yavşaklığa gerek yok. Ben de sevgimi temasla gösteren biriyim, hatta dokunmayı aşırı seven biriyim. ama tanıma aşamasında olduğu birinin orasını burasını ellemez insan zaten sapık değilse. Ellersem yanlış anlama napıyım bağımlıyım demiş adam. Sapık demeyelim de ne diyelim? Bence iyi demişsin sevmediğini belirtmekle süslü.

26 temmuz 2021 14:54

5. amcı'dır. dunyadaki tum erkekler sizi sikmeye calismiyor diyenlerin erkek oldugunu dusunuyorum. 100 erkekle tanissaniz firsat olsa 99u yasina basina hicbir ozelligine bakmadan sizi sikmeye calisir. "temas bagimlisi" oldugunu neden soylersin flortune? ilerde elleyecek, durup durup sarilmak isteyecek, buldugu bu şirin kilifla kisisel alaniniza saldirida bulunacak. siz de ama temas bagimlisi yiaaa sevgisinden yapiyor diyeceksiniz. karsi cikarsaniz da sen bana ne hakla sapik dersin, ah tc kizi herkesin kendisini sikmeye calistigini dusunuyor diyecek. yok temas bagimlisiyim, yok sevgi dilim temas etmek, ilgimi boyle gosteririm vs. kadinlar temasi reddedemesin diye ellerini kollarini baglamaya calisiyorlar boyle safsatalarla. sevgili olursunuz, birbirinizin sinirlarini ogrenirsiniz, guven temelli iliskiniz olur o zaman istedigin kadar temas bagimlisi olursun. ama yeni tanistigin birine bunu soylemek cok rahatsiz edici.

26 temmuz 2021 16:26

6. (link: https://www.hizliresim.com/hyj9css Link)

Süslüler konusmanın devamı böyle oldu sanırım zamanla anlıcam sapık mı değil mi bi kaç buluşmadan sonra belli olur niyeti

26 temmuz 2021 17:20

7. A8 katılıyorum sana zaten flört döneminde daha 3 gündür tanısıyoruz bunu söylemesini bende garipsedim ama erkekler çok değişik ya pek nerede ne konusulcağını çoğu bilmiyor bence

26 temmuz 2021 18:45

8. A3 kötü bi davranışını görürsem direkt keserim konusmayı zaten

26 temmuz 2021 18:45

9. soyledigimiz gibi adam yavsak besbelli. bir gun o da olur demis. bir gun ne olur mesela beni eller misin :d bu sozler bosuna edilmiyor kizlar, kimse yeni tanistigi birine casual bir sekilde temas bagimlisiyim demez, temas sevmiyorum cevabi alinca bir gun olur ya, hic olmaz deme :((( seklinde cevap vermez. adam ellemenin yolunu yapmaya calismis. daha itici olamazlardi yani. ben de flortlerime strapon bagimlisiyim diyecegim, anal seks istemiyorum diyenlere de olsun belki bir gun seversin :))) derim. ayhhhh

26 temmuz 2021 20:40

10. Kızlar bir sey dicem belki 2 yıl sonra falan demiş ya dokunmak değil de hani 2 yıl sonra seversin olarak anladım ben onu hani ben orda aşık olmak falan demişim ya belki 2 yıl sonra olursun olarak algıladım ya o dokunmayı mı kastetti ben mi çok safım ya

26 temmuz 2021 21:00