flört ile konuşma sıklığı, sevgili olunca ne olacak?

merhaba süslüler, biriyle flört halindeyim çok detay verip sizi meşgul etmek istemiyorum sadece şunu söyleyeyim hayalimdeki gibi bir insan, tavırları,fikirleri, görünüşü her şeyiyle bana hitap ediyor. benden çok hoşlandığını söyledi haftada 2-3 kez buluşuyoruz. oldukça gülüyor eğleniyoruz her şey gerçekten güzel yani. ama bir yandan aklıma takılam bir husus var. bu kişi sosyal medya kullanıyor desem yalan olur, aktif değil ben story attığımda bakıyor ve benim resimlerime bakıyor bir de mizah sayfaları vs. onun dışında bir aktifliği yok. sosyal medyasında da sadece kendi çektiği 5-6 tane fotoğraf var zaten kendisi yapımcı. kendisini göstermiyor yani o şekilde açıklayabilirim. gelelim benim kafama takılan şeye, kendisini uzun yıllardır tanımama rağmen aynı ülkede olmadığımız için uzaklaşmıştık ikimizde bir çaba harcamadık o zaman sonra benim ciddi bir ilişkim oldu 2 yıl kadar, bitti bittiği gibi bana yazdı. ilişkim devam ederken de yazıyordu arkadaşça doğum günümü kutluyordu hal hatır soruyordu vs. benim sadece bir sevgilim oldu onla da sürekli konuşurduk, atıyorum sabah günaydın diye beni arardı, sonra biraz mesajlaşma öğle arasında yine telefonla konuşma akşama doğru yine bir kaç telefon araması gibi. ben buna alışmışım tek bir ilişkim olduğu için karşılaştırmıyorum ama çevreme baktığımda kızlar sevgilisi 1 saat aramadı yazmadı diye kavga çıkarıyorlar hemde çok ciddi kavgalar. bu bahsettiğim kişi dediğim gibi telefonuyla fazla ilgilenen biri değil ilgilense bile mesaj atmakla uğraşmıyor gazete okuyor gündem takip ediyor vs vs.  biz buluştuğumuzda harikayız ama doğru düzgün mesajlaşmıyoruz bile, atıyorum günaydın yazmıyoruz birbirimize veya iyi geceler veya gün içinde konuşmadığımız da oluyor çok sık. şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum o böyle biri herhalde diyorum ben de o bana ne kadar adım atarsa o kadar atıyorum. fakat aklımı kurcalıyor belki de benimle pek ilgilenmiyor diyorum, veya sevgili olsak 2 günde bir mi konuşacağız ne bileyim bunlar aklımı kurcalıyor belki çok saçma ama aklıma takılıyor bunlar. ‘ilişkimizde’ yaşadığım tek problem bu ya da yaşayacağım şuan beni rahatsız etmiyor bu fakat sevgili olursak sorun olacağını biliyorum. siz olsanız ne düşünürsünüz?

1. Birinci süslü kusura bakma cevap vermemişsin ama alttan sürekli bir laf sokma çabası anlamıyorum gerçekten. Detay vermeyeyim dediğim bahsettiğim kişinin özellikleriydi. Belki daha rahat yorum yapılabilir diye “benim için” önemli olan noktaları yazdım. Meşgul olacağınızı anladığınızda okumayı kesseydiniz keşke.

24 temmuz 2018 22:07

2. bence de sabah öğle ve akşam çok fazla konuşacak bir şey kalmaz ki.

24 temmuz 2018 22:22

3. Süslüler ben sabah öğle konuşmak istiyorum demedim ona alıştım, şimdi 2 günde bir mesajlaşmak garip geliyor bu normal mi diye sormak istedim. Keşke direkt bunu yazsaydım.

24 temmuz 2018 22:24

4. Biraz geç olacak ama önceki cevaplara katılmadığım için yazmak istedim. Günde üç kere konuşmak illaki sıkıcı olacak diye bir şey yok, insan özledikçe kısa kısa konuşabilir, konuşmanızın niteliğini biz bilmiyoruz sonuçta. Biz de görüşmediğimiz günlerde böyle yaparız ama toplasak çok uzun bir süreye denk gelmez. Şimdiki ilişkiniz için de şunu diyebilirim; bu şekilde sık sık iletişimde olamazsınız belki, yine de her gün birbirinizden haberdar olmalısınız diye düşünüyorum. En iyisi bu konuyu flörtünüzle konuşmak.

3 ağustos 2018 19:44

5. Teşekkür ederim süslü, sence nasıl açabilirim konuyu nasıl söyleyebilirim bunu. Şuan ilişkimizin boyutunu anlatayım; açık açık senden çok hoşlanıyorum dedi, sarılarak sinemada film izledik kafamı öptü. Elimi tuttu. Bundan ötesi yok, şimdi fazla konuşmuyoruz diye sitem etsem sanki ilişki yaşamak için can atıyor gibi görünürüm diye korkuyorum benimle bir şeyler yaşamak isteyen ilişki isteyen o çünkü. Gerçekten düşünüyorum ama kafamda toparlayamıyorum. Şimdi bunun için sitem etsem ilişki sevgili boyutuna girecek ve ben korkuyorum. Üzülmektende ilişkiden de çok korkuyorum, ama bu şekilde de olmuyor ben rahatsızım sadece nasıl cümle kuracağımı sözcükleri nasıl toparlayacağımı bilmiyorum öneriniz var mı?

3 ağustos 2018 20:15

6. Rica ederim :) sizin anlattıklarınız tanıdık geldi, sanırım bir sorunuz daha vardı bu flörtle ilgili. Kısa süreli bir olay değil sizinki, karşı taraf da hislerini açmış. Bu noktadan sonra eğer siz de onunla olmak istiyorsanız bunu hissettirmekten korkmayın bence. Üzülme ihtimali her zaman var, başka soru yoksa aklınızda, eminseniz risk almak gerekiyor biraz 🙂 ilişkiniz biraz daha ilerlediğinde de her gün paylaşımda bulunursanız hem ilişkiniz için iyi olacağını, hem de sizi daha mutlu edeceğini söyleyebilirsiniz. Ben sanırım özlediğimi, merak ettiğimi de söylerdim 🙃 şimdiki sevgilimle flört ederken böyle iletişim sorunlarını açmaktan çekiniyordum, ilişkinin başlarında da devam etti. Ben de benimle ilgilenmiyor diyip sitem ediyordum, baştan konuşsaydım devam ediyorsa da bitirseydim daha doğru olurmuş.

3 ağustos 2018 21:12

7. Bir ilişkide niçin kadın kısmısı bu kadar pasif kalmalı gibi geliyor sizlere? O senden hoşlanıyorsa sen de ondan hoşlanıyorsun o zaman sen ara. Erkek kısmı da kendini beğeniliyor isteniyor hissetmesin mi piremses kızlar?

3 ağustos 2018 21:24