foreo peach 2 vs phillips ıpl vs braun silk expert?

evde kullanmak için lazer makinesi almak istiyorum ama çok kafam karıştı. bu markalar arasında karar vermekte zorlandım. bir de philips ve braun'un birçok modeli var. kullanan süslüler varsa değerlendirmelerini yazabilirler mi? hangisini almamı tavsiye edersiniz?

1. bu soruyu hortlatsam işe yarar mı???

23 nisan 2024 13:39

2. Pek yaramaz sanırım ama ben kendi kararımı yazabilirim :) braun pro silk expert 5 aldim, gerçekten çok memnun kaldım ben. Çok çok azalttı artık 3 ayda 1 hatırlatma atışı yaparım, başka da ihtiyacım kalmadı sanırım. Phillips ile kiyaslayinca braun derim fakat foreo konusu hala bir belirsizlik benim için de.

23 nisan 2024 18:20

3. braun pro 5 en pahalı olanıydı sanırım. ama atışı philipsten daha fazla ve yanında yüz epilatörü de vardı.

fakat kafamı karıştıran şey, foreo'nun hem yüzeyi diğerlerinin iki katı hem de uyguladığı enerji daha fazla. hatta bi rivayete göre duo'su çıktığında 8joule/cm2 uygulayacak.

eksi yanı kaş göz etrafına uygulanamaz.

bu arada en fiyat performans philips 9000 serisi oluyor. hem atışı çok fazla hem de yüz başlığı da var. ama kablolu.

biraz daha bakıp almayı düşünüyorum.

24 nisan 2024 19:22

4. a1, alıp kullanınca yaz lütfen süslü. ss sana da çok teşekkürler yorumun için. 10 kişi takipteyiz soruyu :)

24 nisan 2024 20:56

5. Anon 3 rica ederim, ne demek :)

Anon1, dedigim gibi ben braundan memnunum ama o yüz epilatörune hiç kanma, hiçbir işe yaramıyor. Bir jilet alıp dar bölgeleri jiletlemek ya da yüz icin üretilen usturaları kullanmak ile tamamen aynı şey. Kol bacak gibi büyük bölgelerde kendi atışını yapması önemli bence o yüzden braun konforlu geldi bana, bahsettiğin philips modelinde o imkan var mı bak yoksa her seferinde atışı kendin yapmak zor olmasa da konforlu olmaz.

25 nisan 2024 00:27